Krótko i treściwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze lepszy numer skurwiele robią na partiach politycznych. Zakładają partię, biorą kredyt w banku(i tu myk z kredytem nie ma problemu bo państwo obowiązkowo ubezpiecza kredyty dla partii politycznych) kasa się rozpływa, partię się rozwiązuje i jakiś chuj już jest bogaty. Ot ci sztuczka zasługująca na nagrodę Amber Gold Award.
dzięki za info już będę wiedział jak stać sie bogatym bo nie lubie pracować gdyz zostałem stworzony żeby nic nie robić a mieć duzo pieniędzy
Najlepszym przykladem jest fundacja Polsat. Nie bez powodu ta cala wypindrzona rumpa Malgorzata Zak, ktora jest jej prezesem, jest najbogatsza polka. Zbijaja gruber miliony kazdego roku i wezma sobie z dwoch trzech podopiecznych, ze niby im pomagaja. Z reszta Zajacowna jej bliska przyjaciolka i wpsopracownik, rowniez jest nadziana. Wystarczy nawet popatrzec na ich domy...
Fundacja Sadistic - kto wchodzi?
Tylko jest jeden kruczek, nie masz prawa czerpać korzyści na własne cele z fundacji.
ale masz prawo korzystać ze służbowego znaczy się fundacyjnego majbacha i mieszkać w służ..tfu.fundacyjnej willi;)
Cytat:
hyhy nawet lepiej- Ustawa o działalności pożytku publicznego podpowiada nam, że "Organizacja pożytku publicznego może (...) nabywać na szczególnych warunkach prawo użytkowania nieruchomości będących własnością Skarbu Państwa lub jednostki samorządu terytorialnego."i mieszkać w służ..tfu.fundacyjnej willi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów