Ale kościół to jedno wielkie zakłamane gówno. Ot zwykły budynek, głupi ludzie rzucają po 50 złotych na tacę, a później zaczyna się płacz jak żyć w tym kraju, renty małe, pieniędzy do 10 nie starcza, ale kurwa ostatnie pieniądze na tace by wyjebali.
Ten kraj mnie wkurwia, a raczej ludzie.
Więc powiem spokojnie - wypierniczać na islam, klęczeć na dywaniku 5 razy w ciągu dnia a jak nie to kwasem wam mordy obleją, albo zlinczują\ukamienują, lub co jest fajniejsze ostatnio strzał w łeb z kałasza.
Więc drogie dzieci przyzwyczajajcie się bo śmiejąc się i olewając własną wiarę pozwalacie na przejmowanie inicjatywy tym buraczanym imamom co ROZKAZUJĄ to i tamto, a gdzie w kościele katolickim ktoś kogoś do czegoś zmusza?
Popieram Islamizacje Europy!Panowie przejdźcie na islam tam za wrzucanie takich obrazków wam jaja utną a kasę będziecie dawać pod przymusem. Kocham imbecylów co wyśmiewają się z kościoła a nawet 1zł na tacę nigdy nie dali, ba nawet nie idą w niedzielę do sklepu obok kościoła na browara. Jak wam źle to po co się chrzciliście? Po co komunie inne z tego typu rzeczy, dla rowerka? Zegareczka? W takim świetle wyglądacie gorzej niż kościelny co chodzi i zbiera co łaska. Więc powiem spokojnie - wypierniczać na islam, klęczeć na dywaniku 5 razy w ciągu dnia a jak nie to kwasem wam mordy obleją, albo zlinczują\ukamienują, lub co jest fajniejsze ostatnio strzał w łeb z kałasza. Więc drogie dzieci przyzwyczajajcie się bo śmiejąc się i olewając własną wiarę pozwalacie na przejmowanie inicjatywy tym buraczanym imamom co ROZKAZUJĄ to i tamto, a gdzie w kościele katolickim ktoś kogoś do czegoś zmusza? Cieszcie się póki Polska nie jest krajem islamskim, bo jak wejdzie islam to skończą się internety, balety i dupencje, a w zamian będziecie ruchać kozy jako jedyna rozrywka kulturalna obok wysadzania się i krzyczenia, że bieda jest przez zachód.