Wierząc w bajki musisz być gotowy na to że ludzie nie będą brali cie na poważnie i będą z ciebie szydzić. To normalne, wiec bez spiny. A w kościół uwierz - on naprawdę istnieje.
Koleżko, pojebalo cie! Jakbym mógł wybrać, czy chce chrzest i komunie, to teraz bym tego nie miał. ;c
Do 18 roku życia rodzice robią wszystko za nas i dużego wyboru nie mamy!
Wypierdalaj z sadola, kurwa! Każda wiara jest pojebana, tylko słabe jednostki jej potrzebują. ;c
w takim razie powiedz mi kolezko co jest po smierci ? bo ja juz wole wierzyc w raj i zyc spokojnie, ze zycie ma jakis sens, ze jest cos po smierci niz trwac w przekonaniu, ze jak umre nic nie bedzie i panikowac ze zycie jest bez sensu .
Do 18 roku życia rodzice robią wszystko za nas i dużego wyboru nie mamy!
Wypierdalaj z sadola, kurwa! Każda wiara jest pojebana, tylko słabe jednostki jej potrzebują. ;c"
Skoro nie wyznajesz żadnej religii to matole WIERZYSZ w to że nie ma żadnego Boga... Więc sam jesteś słabą jednostką. Człowiek w coś musi wierzyć, czy to w Boga, Allaha, Pana Pizze, Jedi czy własnie w to że w nic nie wierzy. Najbardziej wkurwiający są pseudo ateiści którym się dupy nie chce ruszyć do Kościoła po porostu i mówią ze trzeba być pojebanym żeby wierzyć. Chuj wam do tego w co kto wierzy... A i nie, nie jestem pro Kościelny...
a co do wiary w Boga, w Niego po prostu nie opłaca się nie wierzyć, dlaczego?
Załóżmy, że Boga nie ma, czy w niego wierzysz, czy nie to nic nie tracisz i nic nie zyskujesz.
Ale zakładając, że jest, to nie wierząc w Niego tracisz wiele, a wierząc, możesz wiele zyskać.
Prosty rachunek prawda?
a tak na marginesie:
Katole srole muzumole i takie tam ... życie ateisty nie ma sensu? ;<
Że niby jak nie ma nieba i piekła to lipa i mamy się nawrócić bo ojojoj ...
Nekroskop 1 część zapraszam do lektury tam jest pięknie opisana jedna z teorii co jest po śmierci ^^
teori jest milion pińĆset...
Fakt Katolicy to takie małpki które będą płakać o każde ateistyczne stwierdzenie i nie dadzą sobie wbić do tej pustej przerobionej przez "kościół" na papkę mózgownicy że są inne drogi życia ... niż tylko narcystyczna droga do nieba...
Każdy ma swoje patrzenie na świat ... i katolocholicy muszą się w każde wpierdolić i pokazywać że to oni mają racje...
Czepiacie się że ktoś wstawia takie tematy na sadola? -.- To KURWA jest sadol ... tu się wstawia takie "coś" ...
Kościół pokazuje tępotę i debilizm a my ateiści mamy łacha <3 ...
Ateizm to po części opieranie się na nauce bo jak nie ma boga to jest więcej czasu na doskonalenie siebie jak i powiększanie swojej wiedzy bez ograniczeń tupu że tak jest i chuj ....
Jeszcze może mi jakiś katol wyjedzie z tekstem że nauka jest ściśle związana z wiarą <3 ... jebnę -.- gdyby nie wy już bym pewnie stał sobie na marsie -.-
Tak więc ...
Katolu ...
Co jest po śmierci? ...
Jest wiele teori i może kiedyś nauka to wyjaśni ^^ ba dowiesz się jak zdechniesz <3
Bóg istnieje i chuj... kościół mówi prawdę...!
kurwa -.- a jak się wyjaśni kiedyś to jebniesz tak samo jak kościół jebną z teorią darwina -.- ?
Czemu to piszę?
Bo mam wolny czas który Ty przeznaczasz na modły do ściany <3 (spierdalaj się modlić) <3
I chuj -.- lecę do piekła ;/
«Strzeżcie się uczonych w Piśmie, którzy z upodobaniem chodzą w powłóczystych szatach, lubią pozdrowienia na rynku, pierwsze krzesła w synagogach i zaszczytne miejsca na ucztach. 47 Objadają oni domy wdów i dla pozoru długo się modlą. Ci tym surowszy dostaną wyrok»
oraz
24 Bóg, który stworzył świat i wszystko na nim, On, który jest Panem nieba i ziemi, nie mieszka w świątyniach zbudowanych ręką ludzką 25 i nie odbiera posługi z rąk ludzkich, jak gdyby czegoś potrzebował, bo sam daje wszystkim życie i oddech, i wszystko.
Proszę mi to wytłumaczyć.
Brüste, od kiedy to czci się księży w kościele?
Brüste, od kiedy to czci się księży w kościele?
Do kościoła chodzicie dla księdza czy do bozi?
Przykre <3
Katole srole muzumole i takie tam ... życie ateisty nie ma sensu? ;<
Że niby jak nie ma nieba i piekła to lipa i mamy się nawrócić bo ojojoj ...
Nekroskop 1 część zapraszam do lektury tam jest pięknie opisana jedna z teorii co jest po śmierci ^^
teori jest milion pińĆset...
Fakt Katolicy to takie małpki które będą płakać o każde ateistyczne stwierdzenie i nie dadzą sobie wbić do tej pustej przerobionej przez "kościół" na papkę mózgownicy że są inne drogi życia ... niż tylko narcystyczna droga do nieba...
Każdy ma swoje patrzenie na świat ... i katolocholicy muszą się w każde wpierdolić i pokazywać że to oni mają racje...
Czepiacie się że ktoś wstawia takie tematy na sadola? -.- To KURWA jest sadol ... tu się wstawia takie "coś" ...
Kościół pokazuje tępotę i debilizm a my ateiści mamy łacha <3 ...
Ateizm to po części opieranie się na nauce bo jak nie ma boga to jest więcej czasu na doskonalenie siebie jak i powiększanie swojej wiedzy bez ograniczeń tupu że tak jest i chuj ....
Jeszcze może mi jakiś katol wyjedzie z tekstem że nauka jest ściśle związana z wiarą <3 ... jebnę -.- gdyby nie wy już bym pewnie stał sobie na marsie -.-
Tak więc ...
Katolu ...
Co jest po śmierci? ...
Jest wiele teori i może kiedyś nauka to wyjaśni ^^ ba dowiesz się jak zdechniesz <3
Bóg istnieje i chuj... kościół mówi prawdę...!
kurwa -.- a jak się wyjaśni kiedyś to jebniesz tak samo jak kościół jebną z teorią darwina -.- ?
Czemu to piszę?
Bo mam wolny czas który Ty przeznaczasz na modły do ściany <3 (spierdalaj się modlić) <3
I chuj -.- lecę do piekła ;/
Hmmmm pierdolisz jakby Cię matka z kołyski na łeb upuściła. Jak na razie to pseudo-ateiści najeżdżają na katolików, wyśmiewają ich, hejtują, w drugą stronę leci mniej obelg i zazwyczaj to obrona na wasz głupi atak
Jeszcze jedno, nauka opiera się również na hipotezach, nie wszystkie da się udowodnić, więc po prostu w to wierzycie tak samo jest z aksjomatami
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów