📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O Vranowie z Wiedźmina 2.
mataertest napisał/a:
O Vranowie z Wiedźmina 2.
Bardzo ciekawy pomysł, ale to bynajmniej nie są Vranowie, a Reptilianie.
@de_ent - uwaga mason
@CYCONAUTA, obawiam się , że nawet gorzej.To może być żyd
@de_ent
ewidentnie kryzys wieku sredniego. Ewentualnie wyładowania egrasi nie wiem czym spowodowane, czy to niepowodzenia na tle zawodowym czy rodzinnym, czy jakimkolwiek innym, ale coś tutaj nie gra.
ewidentnie kryzys wieku sredniego. Ewentualnie wyładowania egrasi nie wiem czym spowodowane, czy to niepowodzenia na tle zawodowym czy rodzinnym, czy jakimkolwiek innym, ale coś tutaj nie gra.
napiszę to 1000 x na sadolu ludzie którzy wierzą w to co mówią filmy typu Zeitgeits, Illuminati, End Game, Kymatica, Money masters, Capitalism Conspiracy, Big Picture, Reptilianie i ty podobne gówna mają nie równo pod sufitem i zaraz ktoś mi napisze że jestem zaślepiony przez żydów oni mną rządzą i manipulują
nie jest tak że wszystko co mówią w tych filmach jest kłamstwem bo jest w nich dużo prawdy ale jest ona przeplatana kłamstwem i ciężko oddzielić ziarno od plew
nie jest tak że wszystko co mówią w tych filmach jest kłamstwem bo jest w nich dużo prawdy ale jest ona przeplatana kłamstwem i ciężko oddzielić ziarno od plew
@ można w to wierzyć lub nie, ale na pewno te filmy są bardziej wiarygodne niż ty, bo tam ktoś coś przedstawia, a ty po prostu mówisz , że NIE. Wiec podeprzyj to jakoś merytorycznie. jakiś przykład
up człowieku litości podam jeden przykład choć dawno już tych gówien nie oglądałem ale jeszcze kilka polewkowych smaczków pamiętam np w filmie Illuminati chyba 2 części o nazwie konspiracja antychrysta jak mniemam jest mowa o tym że Amerykanie wsadzili do bomby która miała wybuchnąć w Hiroshimie golema [demona] który wykluł się podczas eksplozji no ja pierdole jak można wierzyć w takie rzeczy
jak ludzie produkujący takie filmy chcą być brani na poważnie oni właśnie zarabiają na debilach którzy łykają takie bajdurzenie te nazwy wytwórni filmowych freeworld itp itd ahahah aaaa zapomniałem dodać nazwiska chyba dwóch największych oszołomów i ludzi którzy trzepią na tym największą kasę David Icke i Alan Jones
jak ludzie produkujący takie filmy chcą być brani na poważnie oni właśnie zarabiają na debilach którzy łykają takie bajdurzenie te nazwy wytwórni filmowych freeworld itp itd ahahah aaaa zapomniałem dodać nazwiska chyba dwóch największych oszołomów i ludzi którzy trzepią na tym największą kasę David Icke i Alan Jones
ok tego badziewia , tez nie mogłem oglądac, ale na przykład jeśli chodzi o "Zeitgeist" czy "Wezwanie do przebudzenia"? poza tym nie spinaj , że sie tak od razu.
może mam gdzieś na pececie kilka z tych gównianych tworów które tylko prześmiewczo są nazwane filmami dokumentalnymi jak będe miał czas to sobei przypomne i wypisze wam kilka z najbardziej debilnych teorii co do których ci ludzie mają ''niezbite dowody''
a jeżeli moja spinka kogoś uraziła to najmocniej przepraszam..
oczywiście żartuje kurwa geje to jest sadistic a nie towarzystwo wzajemnej adoracji
a jeżeli moja spinka kogoś uraziła to najmocniej przepraszam..
oczywiście żartuje kurwa geje to jest sadistic a nie towarzystwo wzajemnej adoracji
nie uraziło mnie nic, po prostu nie masz co się spinać o to , że ktoś może w coś wierzyć lub nie.
Zreszta o czym my mówimy. Ludzie wierzą w znacznie dziwniejsze i gorsze rzeczy.. na przykład socjalizm..
Zreszta o czym my mówimy. Ludzie wierzą w znacznie dziwniejsze i gorsze rzeczy.. na przykład socjalizm..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów