📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@rebeliant Bogu dzięki geniusz twojego pokolenia spowodował, że Polska jest aktualnie krainą mlekiem i miodem płynącą zarządzaną przez geniuszy tobie równym
@Rebeliant_ZPF
Oho. Widzę, że kolegę dupa ciśnie srogo. Czyżby ktoś mlodszy przyjechał nowym autem pod blok, a ciebie ciśnie bo masz starego golfiacza?
Czy może przeżywasz po prostu kryzys wieku średniego?
Oho. Widzę, że kolegę dupa ciśnie srogo. Czyżby ktoś mlodszy przyjechał nowym autem pod blok, a ciebie ciśnie bo masz starego golfiacza?
Czy może przeżywasz po prostu kryzys wieku średniego?
@up Obstawiam że typ jest takim typowym januszem przedsiębiorczości, 13,7 brutto godzina albo mam ukraińca na twoje miejsce, tyle że ukraińcy już dla niego robić nie chcą to siedzi i psioczy na młodsze pokolenie z braku pracownika z cenie niewolnika.
I za takie coś na "dzień dobry" dożywotni zakaz posiadania broni.
j-t-t-s1 napisał/a:
Nie znoszę broni,
A strzelałaś kiedyś? Pewnie nie. To zapraszam na strzelnicę to zmienisz zdanie.
A strzelałaś kiedyś? Pewnie nie. To zapraszam na strzelnicę to zmienisz zdanie.
Strzelanie jest bardzo fajne. Chodzi mi sytuacje w których np. widzę broń w miejscu publicznym. Nie czuje się wtedy zbyt komfortowo niezależnie przy czyim pasku jest ta broń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów