Z drugiej strony mogliby nie wracać do nauczania matematyki i fizyki - rynek pracy pełny debili, do samej śmierci będę miał pracę i żaden młody mnie nie wygryzie, za głupi są ci z roczników 92-02, a potem to już normalnie imbecylizm
Byłem dobry z fizyki a takiego efektu się nie spodziewałem. Myślę że to wina nabicia ziemniaka siłą na lufę przez co część ziemniaka dostała się do środka lufy. Gdyby wywiercił w nim niewielki otwór i nałożył na lufę do tego by nie doszło.
Nikt Cie nie wygryzie bo mało kto chce jeździć i zbierać śmieci z rynku. To nie kwestia głupoty a ambicji, nieudaczniku.
@Rebeliant Nie wkurwiaj się bo zniżysz się do jego poziomu i przegrasz z doświadczeniem
Przynajmniej jestem w tym dobry, a nie chujowy jak ty i niemal całe twe pokolenie 92-02, które nawet konia zwalić nie potrafi, bo co próbujecie sobie konia zwalić, to kończycie na obciąganiu gały staremu.
Niby 36 lat, ale.. no coz, wspolczuje.
Przynajmniej jestem w tym dobry, a nie chujowy jak ty i niemal całe twe pokolenie 92-02, które nawet konia zwalić nie potrafi, bo co próbujecie sobie konia zwalić, to kończycie na obciąganiu gały staremu.
Brzmisz, jakbyś dzieciaki miał z tych roczników, stary. Weź opowiedz o jeszcze jakichś Waszych domowych zabawach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów