📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Widzę, że kretynom już nie wystarcza nawet robienie rozpierdolu w kuchni ani nawet podcinaniu sobie tętnicy maszynką do golenia...
Co rozjebią następnego?
Co rozjebią następnego?
Już nie wiem czy smutniejsze jest to że ktoś takie rzeczy robi czy to że ktoś takie rzeczy ogląda, ma przy tym radochę i to rozpowszechnia.
na chuj jajka ja się pytam? na chuj?
Pener napisał/a:
Loki91 napisał/a:Widzę, że kretynom już nie wystarcza nawet robienie rozpierdolu w kuchni ani nawet podcinaniu sobie tętnicy maszynką do golenia...
Co rozjebią następnego?
sejm
Oby.
Obojętnie jak śmiesznie by nie było, nie zdzierżę nigdy niszczenia ŻADNEGO instrumentu. Niektórzy ludzie wykonują je z pasją, za niemałe pieniądze, aby miały szansę stać się w przyszłości ponad stuletnim zabytkiem, nie mówiąc o rozwijaniu talentu. Ale nie - przyjdzie jakiś debil-ignorant (chamerykaniec w dodatku) z piłą łańcuchową i sobie zacznie piłować np. fortepian (!!!) aby wrzucić to na youtube, tylko dlatego, że sam nie potrafi ogarnąć nic więcej niż pilot od telewizora. Wprawdzie to jest "tylko" jebane ukulele, ale kurwa... Do gazu ze schujowiałymi prymitywami.
Stwierdzam, ze moment kiedy ludzkość wziela do reki kamere/smartfona/aparat i zaczela krecic samych siebie to poczatek konca naszej cywilizacji
Oby mu kurwa ręka uschła. Myśli, że zabawny..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów