📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niech się biją i giną.
Jebane kliknięcie decyduje o twoim życiu
Chuj tam z nimi ale broń sie przed takimi skuriwelami
Chuj tam z nimi ale broń sie przed takimi skuriwelami
kaziolord napisał/a:
j***ne kliknięcie decyduje o twoim życiu
ch*j tam z nimi ale broń sie przed takimi skuriwelami
klikęciem łapki w doł pod czymś komentarzem tez mozesz decydować o czyimś zyciu, zyjem w czasach internetu XD
Już niedługo w US tak będzie, czyli pogoń za kradzieżami sklepowymi.
Jakich kurwa - bojowników? To są pierdoleni kozojebcy-pedofile. To tak samo jak Niemcy stali się w mediach -nazistami.
Oni budują demokrację w dzikim kraju, wydając miliardy swoich podatnikow na bezzasadne ostrzeliwanie kozojebcow z karabinami ak w starym pickupie... A u siebie są na skraju wojny domowej bo jakiś policjant poddusil dzikusa... Jaki ten świat pojebany
Miód na moje serce...........
Nie wypowiadam się bo nie wiem kto jest w tym konflikcie tym dobrym, a kto tym złym. Kompletnie nie ogarniam tej wojny w Jemenie.
Oni budują demokrację w dzikim kraju, wydając miliardy swoich podatnikow na bezzasadne ostrzeliwanie kozojebcow z karabinami ak w starym pickupie... A u siebie są na skraju wojny domowej bo jakiś policjant poddusil dzikusa... Jaki ten świat pojebany
Domyślasz się, że ten ten dron nie jest amerykański, tylko saudyjski....? Tak dla przypomnienia....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów