Pomyślał rogaty bawół.
Pomyślał rogaty bawół.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bieda aż żal patrzeć ale pie*****ne amerykańskie korporacje już się tam panoszą. Co najgorsze w tych najbiedniejszych krajach do których też podróżowałem taki amerykański syf uchodzi za symbol statusu społecznego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja muszę cierpieć w każdej restauracji w dowolnym miejscu na świecie gdy do picia proponuje mi się colę lub pepsi. jakby zupełnie nie było jakiś regionalnych napojów. Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!
taki już nasz świat i ludzie
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja muszę cierpieć w każdej restauracji w dowolnym miejscu na świecie gdy do picia proponuje mi się colę lub pepsi.
jakby zupełnie nie było jakiś regionalnych napojów.
Bieda aż żal patrzeć ale pie*****ne amerykańskie korporacje już się tam panoszą. Co najgorsze w tych najbiedniejszych krajach do których też podróżowałem taki amerykański syf uchodzi za symbol statusu społecznego. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak ja muszę cierpieć w każdej restauracji w dowolnym miejscu na świecie gdy do picia proponuje mi się colę lub pepsi. jakby zupełnie nie było jakiś regionalnych napojów. Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!
Piszesz o biedzie w kraju ale masz ból jelit bo nie podali ci napoju regionalnego a cole. Samolubne. Boli cie ze korporacje wprowadzaja na rynek swoje produkty a nie powinny bo ty tak mowisz. Nie inwestujesz w kulture regionalna tylko latasz po swiecie i przesiadujesz w restauracjach. Nie ładnie, nie ładnie
Nie inwestujesz w kulturę regionalną tylko latasz po świecie i przesiadujesz w restauracjach. Nie ładnie, nie ładnie
Zgadza się.
Pojechałby na Podlasie. od razu samogon by polewali.
Cola i pepsi Świat bez tego byłby lepszy!
Jak śmierdzą kapitalistyczne napoje, zawsze jest alternatywa,
Wyjazd do kacaplandu i russkij mir,
Nie pierdol mi tu farmazonów, doskonale pamiętam jakim wydarzeniem był za komuny kupno prawdziwej Pepsi w szklanej butelce... To było często nasze marzenie i dzięki temu dało się jakoś wyżyć w tym syfie. Bez tej papsi lub coca coli PRL byłby jeszcze gorszy
Pepsi w szklanej butelce...
Bez tej papsi lub coca coli PRL byłby jeszcze gorszy
To były czasy.
Pepsi-Cola w dużej szklanej butelce, zamykanej metalową zakrętką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów