jak w temacie :]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pawel6 napisał/a:
Zdjęcia własnego autorstwa?
@tak, to jest doceniane na sadisticu, więc przytyłem 60 kg i zapuściłem włosy, ubrałem okulary i oto jestem
Czego się nie robi dla lasek i piwa prawda ?
Jaki cwany, a gdzie się podziało logo kwejka, które jeszcze z pół godziny temu było przy tym obrazku?
Czyżbyś się wystraszył negatywnych komentarzy w stylu, na zdjęciach standardowy użytkownik kwejka, nadwaga, okulary i dokleja sobie po miszczowsku panienki w pejnće.
Czyżbyś się wystraszył negatywnych komentarzy w stylu, na zdjęciach standardowy użytkownik kwejka, nadwaga, okulary i dokleja sobie po miszczowsku panienki w pejnće.
Rozumiem, że można zrobić błąd w trudnym słowie, np. gżegżółka. Ale żeby kurwa słowo "krok" napisać z błędem i to dwa razy pod rząd, to trzeba mieć naprawdę najebane w przybudówie.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
darkalex1 napisał/a:
Ja pier*dole, ale gwara... ' ruchać ' Zapewne jesteś ze wsi, wyprowadzasz w pole krowy i wywalasz gnój w stajni. Moja babcia używała tego zwrotu na krowy lub konie, które się ' ruchały '. Pozdro dla Ciebie ^^
Mózg rozjebany
O Pener
kudlaty1125 napisał/a:
Jaki cwany, a gdzie się podziało logo kwejka, które jeszcze z pół godziny temu było przy tym obrazku?
jak to dokleja panienki w "pejncie" ? To znaczy że to fake i ona nie jest prawdziwa? To po chuj ja waliłem?
Kiedyś kolega przegrał zakład i wciągnął nosem całą paczkę przypraw z Vifonu
@BongMan KURWA PISZE SIĘ "Z RZĘDU" A NIE " POD RZĄD". Jak nie umiesz się posługiwać językiem polskim, to na miłość boską nie krytykuj innych.
BongMan napisał/a:
Rozumiem, że można zrobić błąd w trudnym słowie, np. gżegżółka. Ale żeby kurwa słowo "krok" napisać z błędem i to dwa razy pod rząd, to trzeba mieć naprawdę najebane w przybudówie.
Jak zawsze w formie
Myślę że autor użył tej PISowni w tak samo dosłownym i poważnym znaczeniu jak reszta obrazka.
@BongMan pisze się "z rzędu", a nie "pod rząd'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów