A nikt nie zwrócił uwagi na kurwę ze zwykłym wózkiem? Musiała postawić wózek równolegle do balkonika mimo że widziało tępe kurwisko że gość jedzie paleciakiem i zawęziła mu drogę. BO ONA SOBIE MUSI COŚ POOGLĄDAĆ.
Myślałem że zostawianie wózków na środku i robienie problemów z ruchem w markecie to domena głównie tego spierdolonego społeczeństwa polskiego a tu się okazuje, że to po prostu ogólna wina kobiecej głupoty która jak wiadomo nie ma narodowości
Nie jestem pracownikiem marketu, ale jak prowadzę swój wózek i widzę że taki śmietnik ludzki swój zostawia na środku bo ona jest panią najważniejszą w świecie to po prostu po chamsku odpycham go żeby pojechał w pizdu. Zwracanie uwagi nic nie daje.
A co dopiero taki pracownik z paleciakiem.. Stalowe nerwy nawet jak nie siedzisz na kasie to się musisz mielić z tym bydłem.
Jeśli mam wąski przejazd autem bo stoją auta zaparkowane po obu stronach to szacuję czy się zmieszczę i ew. podejmuję próbę przejazdu bacznie obserwując czy nie zachaczę o któreś i nie wnikam w to czy stoją prawidłowo zaparkowane.... coś jeszcze mam tłumaczyć?
I takich debili wszyscy mamy w otoczeniu :/ często myślę, że kiedyś taki przygłup pojawi się w moim życiu w złym momencie, a ja nawet nie będę mógł tej kurwie odpowiednio podziękować...
Masz racje ewidentna wina baby.
Chyba ten podest powinien mieć blokowane kółka żeby właśnie w takich sytuacjach nie jebnąć na ryj
A co da blokada kół przy pizdnięciu przez taki ciężar?
I po jaki chuj motasz. Taśmy blokujące zakładasz, żeby klient nie właził w aleję. A przypierdolił jej pajac z personelu. Logika nie jest twoją dominującą cechą.
Co z tobą? Poparzyłeś się gorącym mlekiem z rana? Czy jesteś zawsze taki popierdolony?
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.I takich debili wszyscy mamy w otoczeniu :/ często myślę, że kiedyś taki przygłup pojawi się w moim życiu w złym momencie, a ja nawet nie będę mógł tej kurwie odpowiednio podziękować...
zrób to..podziękuj sobie przy lustrze, zarozumiała zraczała kurewko.
Nie postawiła drabiny z kółek na nogi. Dlatego tak łatwo wyskoczyła do przodu.
Współwina.
A co da blokada kół przy pizdnięciu przez taki ciężar?
No tak paleta z samym browarem ważącą prawie tonę a koleś dzik mistrz magazynu prędkość 10 na godzinę po hali gania, ma babsko szczęście że jej buty nie spadły. Masz rację blokady podestów nie powinny być montowane bo nic nie dają.
Jakby miała szelki i kask to nic by się nie stalo
Jakbyś miał mózg... itp, itd...
I takich debili wszyscy mamy w otoczeniu :/ często myślę, że kiedyś taki przygłup pojawi się w moim życiu w złym momencie, a ja nawet nie będę mógł tej kurwie odpowiednio podziękować...
To raz, a dwa koles to jak widac jebany czarny, oni maja IQ nizsze od owczarka niemieckiego.
Kiedyś dostałem taką radę: To że ty robisz coś poprawnie wcale nie oznacza że będziesz bezpieczny. Zawsze myśl za siebie i inną osobę, bo nigdy nie wiesz czy np: na drodze samochód nie prowadzi pijany, debil, kobieta..."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów