📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I takich debili wszyscy mamy w otoczeniu :/ często myślę, że kiedyś taki przygłup pojawi się w moim życiu w złym momencie, a ja nawet nie będę mógł tej kurwie odpowiednio podziękować...
To chyba araby, bo widać że ko palą ręce do pomocy jej
ja tam mam spaczony umysł, gówno widzę, ale sobie wyobrażam, że tam jest jakaś mała paleta alkoholu bliżej nieokreślonego jechała z pierwszeństwem
Gościu wyglądał i machał rękoma jak by gadał kobicie coś w tylu "I po Chuj tam byłaś? Tam jest kuchnia tam powinnaś być a nie się jak małpa wspinasz. Weź ta małpę małpo opatrz bo mi zwierząt szkoda"
@up Jakby założyła taśmy blokujące wejście i wjazd do tej alejki (tak się robi w normalnych, cywilizowanych krajach) to by ten przygłup nie zrobił jej krzywdy, ani przedmiot, który może jej wypaść z rąk nie zrobiłby krzywdy innym. Jej wina w 99%%. 1% to ten jełop.
@up Jakby założyła taśmy blokujące wejście i wjazd do tej alejki (tak się robi w normalnych, cywilizowanych krajach) to by ten przygłup nie zrobił jej krzywdy, ani przedmiot, który może jej wypaść z rąk nie zrobiłby krzywdy innym. Jej wina w 99%%. 1% to ten jełop.
I po jaki chuj motasz. Taśmy blokujące zakładasz, żeby klient nie właził w aleję. A przypierdolił jej pajac z personelu. Logika nie jest twoją dominującą cechą.
Ale po co ona skoczyła na ryj?
Juzwa napisał/a:
Typowe zjebane lewackie myślenie. Zostaw auto niezamknięte na klucz z telefonem na siedzeniu. I broń złodzieja, że zajebał Ci telefon bo to Twoja wina, że samochód nie zamknąłeś na klucz. Dramat.
Aż mi się przypomniało jak kiedyś w TESCO montowalem kamerę podczas liczenia towarów przez ludzi z grupą inwalidzka. Goście co rusz mi paleciakiem w drabinę pizgali.
A nikt nie zwrócił uwagi na kurwę ze zwykłym wózkiem? Musiała postawić wózek równolegle do balkonika mimo że widziało tępe kurwisko że gość jedzie paleciakiem i zawęziła mu drogę. BO ONA SOBIE MUSI COŚ POOGLĄDAĆ.
Myślałem że zostawianie wózków na środku i robienie problemów z ruchem w markecie to domena głównie tego spierdolonego społeczeństwa polskiego a tu się okazuje, że to po prostu ogólna wina kobiecej głupoty która jak wiadomo nie ma narodowości
Nie jestem pracownikiem marketu, ale jak prowadzę swój wózek i widzę że taki śmietnik ludzki swój zostawia na środku bo ona jest panią najważniejszą w świecie to po prostu po chamsku odpycham go żeby pojechał w pizdu. Zwracanie uwagi nic nie daje.
A co dopiero taki pracownik z paleciakiem.. Stalowe nerwy nawet jak nie siedzisz na kasie to się musisz mielić z tym bydłem.
Myślałem że zostawianie wózków na środku i robienie problemów z ruchem w markecie to domena głównie tego spierdolonego społeczeństwa polskiego a tu się okazuje, że to po prostu ogólna wina kobiecej głupoty która jak wiadomo nie ma narodowości
Nie jestem pracownikiem marketu, ale jak prowadzę swój wózek i widzę że taki śmietnik ludzki swój zostawia na środku bo ona jest panią najważniejszą w świecie to po prostu po chamsku odpycham go żeby pojechał w pizdu. Zwracanie uwagi nic nie daje.
A co dopiero taki pracownik z paleciakiem.. Stalowe nerwy nawet jak nie siedzisz na kasie to się musisz mielić z tym bydłem.
Nie miała kasku, to by ja uratowało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów