18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sothis 2021-06-17, 1:21 82
I takich debili wszyscy mamy w otoczeniu :/ często myślę, że kiedyś taki przygłup pojawi się w moim życiu w złym momencie, a ja nawet nie będę mógł tej kurwie odpowiednio podziękować...
Zgłoś
CzerstWybut 2021-06-17, 1:38 5
To chyba araby, bo widać że ko palą ręce do pomocy jej
Zgłoś
KaprysLosu 2021-06-17, 1:52
ja tam mam spaczony umysł, gówno widzę, ale sobie wyobrażam, że tam jest jakaś mała paleta alkoholu bliżej nieokreślonego jechała z pierwszeństwem
Zgłoś
DarkLord 2021-06-17, 4:53 15
Gościu wyglądał i machał rękoma jak by gadał kobicie coś w tylu "I po Chuj tam byłaś? Tam jest kuchnia tam powinnaś być a nie się jak małpa wspinasz. Weź ta małpę małpo opatrz bo mi zwierząt szkoda"
Zgłoś
jimiq 2021-06-17, 6:18 4
Jakby miała szelki i kask to nic by się nie stalo
Zgłoś
Juzwa 2021-06-17, 7:05 2
@up Jakby założyła taśmy blokujące wejście i wjazd do tej alejki (tak się robi w normalnych, cywilizowanych krajach) to by ten przygłup nie zrobił jej krzywdy, ani przedmiot, który może jej wypaść z rąk nie zrobiłby krzywdy innym. Jej wina w 99%%. 1% to ten jełop.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Bravik 2021-06-17, 8:04 38
Juzwa napisał/a:

@up Jakby założyła taśmy blokujące wejście i wjazd do tej alejki (tak się robi w normalnych, cywilizowanych krajach) to by ten przygłup nie zrobił jej krzywdy, ani przedmiot, który może jej wypaść z rąk nie zrobiłby krzywdy innym. Jej wina w 99%%. 1% to ten jełop.

I po jaki chuj motasz. Taśmy blokujące zakładasz, żeby klient nie właził w aleję. A przypierdolił jej pajac z personelu. Logika nie jest twoją dominującą cechą.
Zgłoś
kawior2007 2021-06-17, 8:11 1
Ale po co ona skoczyła na ryj?
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2021-06-17, 8:17 43
Juzwa napisał/a:

Typowe zjebane lewackie myślenie. Zostaw auto niezamknięte na klucz z telefonem na siedzeniu. I broń złodzieja, że zajebał Ci telefon bo to Twoja wina, że samochód nie zamknąłeś na klucz. Dramat.
Zgłoś
sereja3 2021-06-17, 8:51 9
Aż mi się przypomniało jak kiedyś w TESCO montowalem kamerę podczas liczenia towarów przez ludzi z grupą inwalidzka. Goście co rusz mi paleciakiem w drabinę pizgali.
Zgłoś
Novik 2021-06-17, 8:56 1
Max ręką złamana
Zgłoś
debolek 2021-06-17, 8:57 1
Już myślałem, że ktoś ślub bierze
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2021-06-17, 9:33 8
A nikt nie zwrócił uwagi na kurwę ze zwykłym wózkiem? Musiała postawić wózek równolegle do balkonika mimo że widziało tępe kurwisko że gość jedzie paleciakiem i zawęziła mu drogę. BO ONA SOBIE MUSI COŚ POOGLĄDAĆ.

Myślałem że zostawianie wózków na środku i robienie problemów z ruchem w markecie to domena głównie tego spierdolonego społeczeństwa polskiego a tu się okazuje, że to po prostu ogólna wina kobiecej głupoty która jak wiadomo nie ma narodowości

Nie jestem pracownikiem marketu, ale jak prowadzę swój wózek i widzę że taki śmietnik ludzki swój zostawia na środku bo ona jest panią najważniejszą w świecie to po prostu po chamsku odpycham go żeby pojechał w pizdu. Zwracanie uwagi nic nie daje.

A co dopiero taki pracownik z paleciakiem.. Stalowe nerwy nawet jak nie siedzisz na kasie to się musisz mielić z tym bydłem.
Zgłoś
GrazynaKowalczyk 2021-06-17, 9:57 1
Nie miała kasku, to by ja uratowało
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów