Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W mojej pirackiej wersji nie da sie podnosic przedmiotow ani ogladac i obracac przedmiotow w ekwipunku : (
Poza tym, skyrim ssie : /
Ojoj, czyżbyś miał problemy z przejściem tutoriala?
Jakbyś poważnie kochał RPG to byś tego Skyrima wyśmiał, który ma tyle wspólnego z poważnym rpgiem co ja c lekkoatletą.
Zmień to na:
Jakbyś poważnie kochał RPG to byś tego Skyrima wyśmiał, który ma tyle wspólnego z poważnym rpgiem co ja c osobą myślacą
Ojojoj, dzidzi piracik nie działa i kłapie jęzorem jaka to gra głupia i ssie
Dostosowywanie się poziomu potworów do poziomu postaci ssie Może poprawią to w jakimś patchu bo zabijanie na pierwszych poziomach absolutnie wszystkiego od szczura po smoka nie ma nic wspólnego z ideą gier RPG
Tak sądziłem, że będzie wprowadzony taki system... Nowotwór współczesnych gier, prowadzić gracza za rączkę i żeby mu się krzywda nie stała.
tru dat
ale na patcha bym nie liczyl predzej na strone skyrimnexus
nexus nigdy nie zawodzi tylko czekac na jakiegos moda utrudniajacego
ale na patcha bym nie liczyl predzej na strone skyrimnexus
nexus nigdy nie zawodzi tylko czekac na jakiegos moda utrudniajacego
... który nie będzie działał na polskiej wersji językowej
... który nie będzie działał na polskiej wersji językowej
a chuj tam z polska wersja angielska i tak o niebo lepsza
chociaz musze przyznac ze ostatnio zaczeli lepiej gry dubbingowac
tak czy owak polmozgi raczej modow utrudniajacych nie sciagaja
wiec na dobra sprawe bariera jezykowa nie obowiazuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów