Krowy które całą zimę spędziły w oborze wychodzą na pastwisko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
U2 - Beautiful Day
sadistic.pl/szczesliwe-krowy-vt110450.htm <-- Tu też się cieszą. Jak dla mnie to było
od razu widać że holandia
nawet krowy ujarane
nawet krowy ujarane
hahaha i to jest prawdziwa radość ;D .
RutQ napisał/a:
http://www.sadistic.pl/szczesliwe-krowy-vt110450.htm <-- Tu też się cieszą. Jak dla mnie to było
na filmiku w tym temacie bardziej słonko świeci
i po hój tak się cieszą ? I tak zaraz zostaną przerobione na żeberka
wy tam wyżej macie tu i kurwa porównajcie czy to jest to samo
wiem że to głupio zabrzmi, ale uważam, że ludzie się powinni uczyć od takich krów, ogólnie od zwierząt, bo te nieraz mają bardziej ludzkie odruchy od człowieka. Ludź by narzekał, że mu kurwa słońce w ryj świeci, albo trawa za zielona, a krówka sobie kica i cieszy cycka
Normalnie jak kobiety na zakupach, gdy zobaczą przeceny
Jak by każdy z nas srał pod siebie i był na łańcuchu też by się cieszył wychodząc na dwór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów