📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mygyry napisał/a:
Ciekawe czym wypłoszą teraz węża
Wrzucasz film, którego nie obejrzałeś do końca??
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pomyślałem to samo, ale nie mogłem się pohamować od suchara.
Szkoda Kubusi Nie rozumiem ludzi, którzy wolą mieć węża,niż szczurki.
To się nazywa zaciekawienie i pomimo, że obejrzałem do końca to i tak byłem ciekawy co by zrobili gdyby gad nie wyszedł, ba zacząłem się nawet zastanawiać czy to czasem nie lipa i ktoś z drugiej strony podaje szczury a na koniec z powrotem węża
mygyry napisał/a:
To się nazywa zaciekawienie i pomimo, że obejrzałem do końca to i tak byłem ciekawy co by zrobili gdyby gad nie wyszedł, ba zacząłem się nawet zastanawiać czy to czasem nie lipa i ktoś z drugiej strony podaje szczury a na koniec z powrotem węża
Jako terrarysta. Wiele razy wąż mi spierdolił. Jeżeli wiesz gdzie jest to ciepło bez najlepsza opcją
Dobry wężyk dobry, chodź do panci
Z cyklu Sadol bawi i óczy :
Wielu z Was zapewne nie wie, że koty na tereny Europy zostały przyciągnięte z terenów ówczesnej Persji dopiero w okolicy XV wieku. A jak ludzie sobie wcześniej radzili z problemem gryzoni? Otóż trzymali w domach i gospodarstwach Węże a konkretnie Zaskrońce z którymi żyli i mieszkali pod jednym dachem zanim zostały wyparte przez puszyste kitku..
Dziękuję za uwagę
Wielu z Was zapewne nie wie, że koty na tereny Europy zostały przyciągnięte z terenów ówczesnej Persji dopiero w okolicy XV wieku. A jak ludzie sobie wcześniej radzili z problemem gryzoni? Otóż trzymali w domach i gospodarstwach Węże a konkretnie Zaskrońce z którymi żyli i mieszkali pod jednym dachem zanim zostały wyparte przez puszyste kitku..
Dziękuję za uwagę
Fejk jak chuj. Tak się nie zachowują ani węże ani szczury. Smacznego pelikany.
a po chuj miałby oglądać do końca przed wrzuceniem ? ważne ze piwerka lecą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów