Z deski w zderzak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Wypowiem się jako kobieta, która nie nosi miseczki A. Te wszystkie pseudo staniki, które są w 3/4 wypchane w środku to zmora! Wchodzę do sklepu, wybieram te które mi się podobają i okazuje się, że 90% to staniki w rozmiarach C, D,(nawet E można spotkać!) dla kobiet, które mają rozmiar 0! Nie wiem, na serio na świecie jest przewaga kobiet płaskich, że większość w sklepach to staniki wypchane gąbkami?
Arana, pierdolisz.
W sklepach jest pełno normalnych staników nie dla dech.
Poza tym jakbyś naprawdę miała takie balony jak sugerujesz i trochę oleju w głowie to byś chodziła do gorseciarki, a nie chuj wie gdzie właściwie z opisu...
Poza tym jakbyś naprawdę miała takie balony jak sugerujesz i trochę oleju w głowie to byś chodziła do gorseciarki, a nie chuj wie gdzie właściwie z opisu...
ZabójczaMama napisał/a:
Arana, pierdolisz.
Nie wiem na podstawie czego wydedukowałaś, iż mam balony. Napisałam tylko, że nie noszę A. To, że większość to wypchane gąbkami to prawda, polecam się przejść po sklepach.
a moim zdaniem takie skaczące, wielkie cycki są chujowe, a na starość to już w ogóle będą zwisać jak uszy jamnika.
mniejsze dużo lepsze
idealne
mniejsze dużo lepsze
idealne
@up Potwierdzam najlepsze takie lekko nie mieszczące się w dłoni
Kobiety jedno wielkie kłamstwo: pluszowe cycki, obcasy, gorset, doklejane włosy, paznokcie, umalowana twarz. Do tego nie przyznają się ile mają lat, zaniżają wagę a najbardziej wodzę fantazji puszczają jeśli chodzi o zrobienie zdjęcia tak, że wygląda zupełnie inaczej niż w rzeczywistości. Lubią jeszcze jakieś kłamstewka wprowadzać żeby się dowiedzieć jak ktoś zareaguje, trzymać kogoś w niepewności żeby się poczuć tajemniczą, naopowiadać jakie to nie są szalone mimo, że to nie prawda, przymilać się jak kasę poczują. A to niby facet kłamie.
Arana,
Zapraszam tutaj sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-vt26918.htm nie krępuj się.
Zapraszam tutaj sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-vt26918.htm nie krępuj się.
Arana napisał/a:
Wypowiem się jako kobieta, która nie nosi miseczki A. Te wszystkie pseudo staniki, które są w 3/4 wypchane w środku to zmora! Wchodzę do sklepu, wybieram te które mi się podobają i okazuje się, że 90% to staniki w rozmiarach C, D,(nawet E można spotkać!) dla kobiet, które mają rozmiar 0! Nie wiem, na serio na świecie jest przewaga kobiet płaskich, że większość w sklepach to staniki wypchane gąbkami?
Dokładnie, większość staników w sklepach brafitterskich ro push upy, na takie jest największy popyt. Mimo, że mam duży biust, lubie go jeszcze powiększyć, a w przyszlości zrobić to operacyjnie.
Wiem że to się nie godzi na sadolu, takie słowa ale jestem facetem i na tym filmiku najbardziej podobają mi się takie jakie są na samym początku. B to wg mnie idealny rozmiar - podkreślają sylwetkę a nie dominują jej, no i idealnie mieszczą się w dłoni kiedy przyjedzie ochota na pieszczoty z dziewczyną. Dużo bardziej liczy się kształt, jędrność itp. No i te o rozmiarze B za 30 lat nie będą wcale wyglądały źle, na pewno nie tak jak D które będą dłuższe niż większe. Pozdrawiam wszystkie panie na sadolu i apeluję żebyście nie przejmowały się rozmiarem itp. Wiem że to dziwne słowa na sadolu ale facetowi jeśli spodobała się dziewczyna, to jej piersi też na pewno mu się spodobają (o ile są krótko mówiąc normalne) i nie będzie chciał innych.
I pisze to facet który przegląda sadola tak jak jego dziewczyna
I pisze to facet który przegląda sadola tak jak jego dziewczyna
Ktoś napisze w końcu, że to nie jest żaden żydowski, a nawet nie hebrajski ani jidysz?
To straszne! jak mozna dorabiać sobie cycki?!?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów