Z deski w zderzak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie no kurwa bez przesady. Można tak siedzieć nieruchomo, to się nic nie obsunie, ale przy normalnym trybie spędzania dnia od razu ktoś by zauważył.
Najlepsze są te żydowskie napisy na koniec. TFU!
Mam wrażenie, że kobiety zbytnio przejmują się rozmiarem piersi, a przecież to nie jest najważniejsze. Najbardziej interesuje nas charakter, osobowość - które jeżeli nam odpowiadają - to nawet jeżeli dziewczyna jest deską i tak nam to nie przeszkadza.
Dobra, dosyć żartów, przecież wiadomo, że lubimy biuściaste panienki
Poniżej kilka przykładów:
Dobra, dosyć żartów, przecież wiadomo, że lubimy biuściaste panienki
Poniżej kilka przykładów:
dobra cycki cyckami, ale muzyka zajebista i dawno nie slyszalem takiego remixa - zna ktos utwór?
napisane jest na końcu "Girly Berry" to śpiewa
Ty zdziro!!! Koniec z nami!
Rock.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów