Z deski w zderzak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Arana napisał/a:
Nie wiem na podstawie czego wydedukowałaś, iż mam balony. Napisałam tylko, że nie noszę A. To, że większość to wypchane gąbkami to prawda, polecam się przejść po sklepach.
Niechcący postawiłam Ci piwo, no ale może pomoże na twój ból dupy.
Mało mnie obchodzś Twoje cycki, choć dla dobra portalu, wiadomo, powinnaś je pokazać.
Większość staników ma gąbki, ale nie w 3/4 jak piszesz.
Moze Ty się przejdź po normalnych sklepach w takim razie, a nie po jakichś dla desek w zadupiu dolnym
Tam gdzie ja mieszkam jest pełno sklepów z normalnymi stanikami, jak i push upami. każdy znajdzie coś dla siebie. No ale domyślam się, że dla niektórych to może być tylko niedoszła fantazja
Więc zanim dosrasz "inteligentnie" komuś, żeby się przeszedł po sklepach, zastanów się 2 razy czy nie zrobisz z siebie kretynki i wieśniary mentalnej, bo są na świecie miejsca bogate we wszelkiego rodzaju staniki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów