Wystarczy drugi pad
Wystarczy drugi pad
Ale że pada rozjebał.. No mi by szkoda było
Wszyscy co nigdy nie mieli stycznosci z wygodnym padem od Xbox'a np zadaja sobie to pytanie. Powiem krotko - gra sie zajebiscie. Powinniscie sprobowac zamiast pierdolic.
jak mozna grac w strzelanki na padzie...
Tak samo jak nosić okulary przeciwsłoneczne w kostnicy.
zauwazylem ze UK wszyscy co maja konsole graja w strzelanki, no trzeba byc pierdolnietym niezle. Probowalem w kilka i jest kompletna kicha, mozna poprostu kurwicy dostac. Konsole sa do wyscigow i pilek noznych. Czasem jakies przygodowki dla mlodszych. Niewyobrazam sobie grac w call of duty na ixie czy PS, masakra jakas...
Spróbuj na pegasusie tam był pistolet;]
jak mozna grac w strzelanki na padzie...
Jak można nie umieć grać w strzelanki na padzie...
Lifelover - Karma.
Te "upośledzone pizdy" potrafią grać na tym i na tym natomiast ty tylko na kompie ,myszką - i kto tu jest upośledzony ?
Gram na obu i na padzie gra się o wiele wygodniej - kładziesz się , siadasz , możesz grać w jakiejkolwiek pozycji ,a nie zgarbiony przed klawiaturą i myszką ale z kolei na pc gra się o wiele .. dokładniej ? Myszka jest bardziej dokładna i przez to rozgrywka się trochę różni ale ludzie , to ,że czegoś nie potraficie nie znaczy ,że jesteście pępkami świata .
Bitch please! Granie na konsoli nie jest żadnym wyzwaniem (i nie może być, bo inaczej by to nie przeszło). To, że narzekam nie oznacza, że nie potrafię. Opowiem Ci pewną historyjkę:
Dawno temu Micro$oft chciał połączyć X360 i PC, żeby bracia konsolowcy i pecetowcy mogli sobie nawzajem łby upierdalać. Niestety, mimo, że w drużynie X360 byli progejmerzy, a w PC jakieś leszcze z łapanki, to zwyciężali najczęściej pecetowcy. A to dlatego, że reakcja na X360 jest wolniejsza. Jak postarasz się, to znajdziesz bardziej szczegółową opowieść o tym eksperymencie.
Na dodatek nie chcę przypominać, ale to przez konsole pojawiło się chowanie się za ścianą i strzał na oślep ala Gears of War. Na pecetach ludzie sobie świetnie radzili bez tego ficzera.
Miałem osobiście PS3 i X360 Slim. Co do gier arcadowych i sportowych, to rzeczywiście gra się lepiej, ale w FPS więcej zdziałasz na PC. Na dodatek jak ma się laptopa (G74SX po tej stronie) to stwierdzenie " kładę się i gram" nie jest wcale obce (ale wymaga trochę wprawy)...
wtedy moga sobei biegac po mapie i tylko wciskac spust