Cytat:
Znam sporo gimbów z tego pokolenia jp 100% i gdyby
byli świadkami zajścia jakie opisałeś, to te gnojki nadal by pluły, ale własnymi zębami... A Ty patrzyłeś na to wszystko jak p*zda. Brawo dla Ciebie, bohaterze. Teraz na pewno nie czujesz się jak plebs, pie**olona elita narodu, co? Czujesz się od nich lepszy bo masz wykształcenie, a gdzie Twój honor? Wzrok na buciki jak mijasz czternastolatków.
Na mnie nie pluli, bo miałem to szczęście, że stałem przy kiblu przed wejściem do korytarza i oglądałem wszystko przez te szklane drzwi. Jedyny kontakt jaki z nimi miałem to gdy szli do kibla na fajkę, ale nie było problemów, bo mam aparycję...powiedzmy boksera, tyle że nos cały i nierozbity pysk.
Napisałem, że miałem szczęście, bo jakby któryś na mnie splunął mógłbym się nie opanować i gnój spędziłby dobry tydzień na chirurgii albo oiomie, a ja miałbym kurewskie kłopoty, bo to dzieciaki z jednej klasy, które łgałyby jak z nut, rodzice chcieliby mnie wykończyć by pomścić swojego aniołka, świadków musiałbym szukać po całej Polsce, a prawo mamy takie, a nie inne...
Dlatego nie dziwie się nauczycielom, których trafia szlag albo puszczają nerwy. Taka mała kurwa powinna dostać prewencyjny wpierdol jak tylko zapyskuje i jeszcze grzywna dla rodziców tak w wysokości ich miesięcznej pensji, żeby gnojowi poprawili jak wróci do domu.
I jeszcze jedno, nie boje się gimbusów i innych gnoi, raczej czuję obrzydzenie i omijam, bo gównem można się tylko pobrudzić.
Wiem, że chciałeś mi pojechać jako przekozak, być może gimnazjalista. Dorośniesz, to zrozumiesz dlaczego w pewnym momencie ludzie są segregowani przez samo społeczeństwo, są dzielnice bogatych, średniaków i biednych, starszych darzy się szacunkiem, menelami gardzi. A taki gimbus to tylko błąd systemu, który sam się rozwiąże i nie warto reagować. Nie takich świat już nosił, a potem zostawało im biedowanie na zasiłku czy jebanie w kakao w przyciasnej celi. Powodzenia pojebanym gimbom, będzie im bardzo potrzebne