ostatni napisał/a:
Nie wiem na ile ta historia jest prawdziwa, ale najbardziej wkurwia mnie to jebane pokolenie gimbów JP100%, którego przedstawiciele wystąpili w temacie i udzielają się również w komentarzach. Pamiętam czasy mojej gimbazy, to były pierwsze roczniki po utworzeniu tego gówna i było też trochę takich debili, dzisiaj zamiatają ulice. Niestety to co się dzieje dzisiaj to jest kurwa jakieś nieporozumienie. Rok temu jechałem pociągiem, gnoje wracały z jakiegoś obozu, mieli zarezerwowane przedziały, a ludzie tłoczyli się na korytarzu. Chuj tam ze mną, chuj z tym, że osoby starsze musiały stać kilka godzin, to jeszcze nic. Gnoje naśmiewali się z ludzi, pokazywali dupy przez szybę, wyzywali, wyskakiwali i opluwali tych którzy stali tyłem. Gdyby to była jakaś Rosja to ludzie by ich zlinczowali, a tutaj takiego gnoja nie wolno ruszyć, wychowawca chuja może im zrobić i pozostaje czekać aż ścierwo za 5 lat wyląduje na zmywaku w Londynie. W moim odczuciu jebany cygan jest bardziej wartościową jednostką niż przeciętny gimbus. Dlatego wszystkich tutaj piszących o frajerach i donoszeniu proszę, wypierdalajcie, bo psujecie tylko nerwy cywilizowanym ludziom, a i tak skończycie jako plebs.
Wyczuwam ból pały że ten "plebs" z Londynu zarabia więcej niż ty-pseudo cywilizowany frajer donosiciel. Jak tak szanujesz cyganów to sam wypier... do taborów kuhwa.