Wydało się
Wydało się
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
i faktycznie coś w tym jest
Nigdy w życiu nie widziałem DJ tworzącego muzykę na żywo, wszyscy jak jeden mąż puszczają muzykę z playbacku
ATB, Armin, Gareth Emery i jeszcze paru bym znalazł.
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora kolego. To, że teraz DJ'em nazwać się może każdy "banan" z sprzętem, który kupił za hajs rodziców, nie znaczy, że nie ma jeszcze ludzi z pasją do tworzenia muzyki.
Czy przypadkiem to nie chodzi o tego DJ?
nie dla mnie taka łupanka, ale ktoś, kiedyś tutaj wrzucił w komentarze to nagranie i skomentował:
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
Jeśli czym się interesujesz, zawsze to robisz z pasją. Każda fabryka coś produkuje, tu widzę fabrykę muzyki, dość dobrej
Przecież gówno jakie uprawiają ci zasrani DJ-je nie można nazwać muzyką. Podobnie jak rap i hop-hop. Gówniany produkt dla debilowatego odbiorcy.
'Wasze gówno wygląda jak gówno, smakuje jak gówno i śmierdzi jak gówno. Moje gówno wygląda nieskazitelnie, smakuje jak marcepan i pachnie fiołkami'
tyle o tobie pajacu
Nie widzę sensu by się obrażać i przerzucać na gatunki! Więcej tolerancji...
Nigdy w życiu nie widziałem DJ tworzącego muzykę na żywo, wszyscy jak jeden mąż puszczają muzykę z playbacku
Nie do konca samemu. Ale jego nuty i jego sample. I na zywo ! Dodam do tego, ze widać , ze kolega ma pojecie i gra z sercem
nie dla mnie taka łupanka, ale ktoś, kiedyś tutaj wrzucił w komentarze to nagranie i skomentował:
obejrzyjCIE sobie co potrafi "beardyman" z UK
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów