Wydało się
Wydało się
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
i faktycznie coś w tym jest
Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora kolego. To, że teraz DJ'em nazwać się może każdy "banan" z sprzętem, który kupił za hajs rodziców, nie znaczy, że nie ma jeszcze ludzi z pasją do tworzenia muzyki.
''Słuch, inteligencja przestrzenna, wyczucie taktu, zwinne łapy-już widzę jak ten śmieszek gra na launchpadzie. Nie mówię o samym tworzeniu dubstepu i jemu podobnych bo to nie prawdziwa muzyka która bazuje na zgrabnej wpadającej w ucho kompozycji ani inteligentnej warstwie wokalnej a jedyne walenie charakterystycznymi dźwiękami byle wstrzelić się jakoś w bit. Niemniej samo odtwarzanie tego czegoś na launchpadzie do łatwych nie należy''
Jeśli czym się interesujesz, zawsze to robisz z pasją. Każda fabryka coś produkuje, tu widzę fabrykę muzyki, dość dobrej
Nine, ten, never sleep again.
Przecież gówno jakie uprawiają ci zasrani DJ-je nie można nazwać muzyką. Podobnie jak rap i hop-hop. Gówniany produkt dla debilowatego odbiorcy.
'Wasze gówno wygląda jak gówno, smakuje jak gówno i śmierdzi jak gówno. Moje gówno wygląda nieskazitelnie, smakuje jak marcepan i pachnie fiołkami'
tyle o tobie pajacu
Nie widzę sensu by się obrażać i przerzucać na gatunki! Więcej tolerancji...
Nigdy w życiu nie widziałem DJ tworzącego muzykę na żywo, wszyscy jak jeden mąż puszczają muzykę z playbacku
Nie do konca samemu. Ale jego nuty i jego sample. I na zywo ! Dodam do tego, ze widać , ze kolega ma pojecie i gra z sercem
nie dla mnie taka łupanka, ale ktoś, kiedyś tutaj wrzucił w komentarze to nagranie i skomentował:
obejrzyjCIE sobie co potrafi "beardyman" z UK
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów