18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Jak nazywamy
Mizantrop • 2012-10-23, 11:53
Jak nazywamy miłą i sympatyczną osobę w Warszawie?
Przyjezdny.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
JarekJUHC 2012-10-23, 16:57 1
99% farszawiaków jakich było mi dane poznać w życiu mieli przerośniete ego . Nie mam pojęcia skąd się to bierze ale stwierdzam że pierdolę Farszawę .
Zgłoś
maderfakermen 2012-10-23, 17:06
lwRazor napisał/a:

Nie jeżdżę do Warszawy i mam głęboko-szeroko jej mieszkańców, natomiast jak widzę jakie szopki skurwysyny wyprawiają na drogach to mam ochotę zajebać, gwoli ścisłości mówię o autach na warszawskich blachach.

ej wieśniaku, masz we swojej wsi rondo? wiesz jakie litery składają się na warszawskie blachy?
Zgłoś
JebaćLudzi 2012-10-23, 18:14
E tam pierdolenie.W każdym mieście czy wsi masz buractwo i ogarniętych ludzi nie ważne czy Warszawa,Sopot,Bydgoszcz,Toruń czy kurwa Przęsocin
Zgłoś
wciazszukam 2012-10-23, 18:47 2
Maderfakermen napisał/a:

zazdrość człowieku, to jest zazdrość i kompleksy. w cywilizowanym kraju nie ma takiego podziału.

Pierdolisz bzdury. Studiowałem przez rok za granicą w ramach Erasmusa, między innymi ze sporą grupą francuzów. Jeden był z Paryża i wytykali mu to na każdym kroku. Oczywiście z humorem i w ramach dobrego smaku, ale stosunek do mieszkańców stolic, czy najbogatszych miast jest w całym świecie identyczny. Zobacz jaki mają stosunek w Teksasie czy w Alabamie do nowojorczyków. Przykłady można mnożyć, ale według Ciebie oczywiście wina leży po stronie polskiego buractwa. Powiem Ci, żeś sam jest burak, w dupieś był i gównoś widział.

Bez pozdrowień z Krępska, gdzie nocą widać gwiazdy, a powietrze jest przezroczyste.
Zgłoś
raistpol 2012-10-23, 19:09
@up tak jak powiedziales... "(...)Oczywiście z humorem i w ramach dobrego smaku,(...)". Ale tutaj buractwo w ryj potrafi dac za to, ze ktos jest z takiego i takiego rejonu
Zgłoś
maderfakermen 2012-10-23, 20:07
@wciazszukam

masz schizofrenię? czy ty widzisz i rozumiesz co napisałeś?

Zgłoś
C................l 2012-10-23, 20:35 1
Maderfakermen napisał/a:

zazdrość człowieku, to jest zazdrość i kompleksy. w cywilizowanym kraju nie ma takiego podziału.

I to właśnie jest warszawka. Wmawiają ludziom, że zazdroszczą i mają kompleksy, a do tego jako jedyni w tym kraju są cywilizowanymi ludźmi. Puszycie się, taka prawda.
Zgłoś
Orlik 2012-10-23, 20:57
TT~ napisał/a:

Ej, czemu z Radomia?

Się dojebali do kochanego Radomia

Mi tam się podoba w Radomiu i chyba nie chciałbym mieszkać w Stoycy, chyba, że bym musiał.
Zgłoś
maderfakermen 2012-10-23, 21:06
Carol napisał/a:

I to właśnie jest warszawka. Wmawiają ludziom, że zazdroszczą i mają kompleksy, a do tego jako jedyni w tym kraju są cywilizowanymi ludźmi. Puszycie się, taka prawda.

to po chuj jadą? bo tak? dla zabawy?
Zgłoś
eligurf 2012-10-23, 21:36
W każdym państwie (no może poza tej wielkości jak San Marino czy Andora) są historyczne zaszłości i mieszkańcy różnych miast/regionów nie przepadają za sobą. Polska nie jest tu wyjątkiem. Choćby wskazać Hiszpanię, Belgię czy Niemcy. Mieszkańców stolic się nie lubi bo są 'bliżej koryta'. Jest w tym trochę prawdy, bo choćby podział funduszy na instytucje naukowe wyraźnie preferuje w Polsce Warszawę. Niekoniecznie musi to być wina systemu, bo najpewniej wynika z tego, że są oni bliżej, wcześniej wiedzą o pewnych rzeczach i zwyczajnie mogą swoje 'wychodzić'. Tak czy inaczej za to też się nie lubi Warszawiaków. Sam bywam w Warszawie kilka-kilkanaście razy w roku. Inne niż Poznań, ale nic wielkiego w żadną stronę.
Zgłoś
r................9 2012-10-23, 22:58
Kurwa, jebać wszystkich polaczków i chuj! Popierdoliło was, miasto, to kurwa miasto i chuj. Zawsze jakiś śmieć się znajdzie!
Zgłoś
hogg 2012-10-23, 23:21 2
Warszawa jest zakorkowana, zapchana, zajebana śmieciami, w marketach pełno buraczanych tępych ryjów, słychać świńską mowę i akcenty z całej Polski. Żal dupę ściska jak się ogląda ten motłoch na ulicach, w knajpach a szczególnie w okolicach dworców kolejowych. Przychodzą np. święta czy długie weekendy i wszystkie te problemy znikają. Nie ma korków, nie ma syfu, każdy normalnie mówi. Sporadycznie jakiś zahukany słoik rozdziawi japę na widok tramwaju czy głośników z metra lub 200 metrowych budynków, poza tym miasto jest oczyszczone.

Kończy się weekend czy święta, i znów wybija szambo przyjezdnego bydła, słoików i innych stękających kmiotów jak to tu źle, ciężko i okropnie.
Zgłoś
grakin 2012-10-24, 2:00
Maderfakermen napisał/a:

to po chuj jadą? bo tak? dla zabawy?

jakbyś trochę pomyślał (na prawdę nie dużo) to sam byś sobie odpowiedział na to pytanie

hogg napisał/a:

Warszawa jest zakorkowana, zapchana, zajebana śmieciami, w marketach pełno buraczanych tępych ryjów, słychać świńską mowę i akcenty z całej Polski. Żal dupę ściska jak się ogląda ten motłoch na ulicach, w knajpach a szczególnie w okolicach dworców kolejowych. Przychodzą np. święta czy długie weekendy i wszystkie te problemy znikają. Nie ma korków, nie ma syfu, każdy normalnie mówi. Sporadycznie jakiś zahukany słoik rozdziawi japę na widok tramwaju czy głośników z metra lub 200 metrowych budynków, poza tym miasto jest oczyszczone.

Kończy się weekend czy święta, i znów wybija szambo przyjezdnego bydła, słoików i innych stękających kmiotów jak to tu źle, ciężko i okropnie.

hmmm a to dziwne, bo o korkach i syfie to może i prawda (no ale jakby nie patrzeć więcej ludzi to więcej problemów), ale co do normalnej mowy.... no nie wiem gdzie kto w jakich kręgach się obraca ale ja jednak to głównie wtedy słyszę jakieś dziwne akcenty. zresztą kurde co komu przeszkadza jak ktoś inny mówi? a co do wyzywania od wieśniaków- pamiętaj, że gdyby taki koleś z wioski to być nie miał co do ust włożyć, czego zapalić, w co się ubrać itd itd (fakt, jest coś takiego jak import, ale gdyby polska miała wszystko tylko importować to ten kraj dawno już by był na dnie). więc szanuj drugiego człowieka a nie się gotujesz jakbyś sam chujwiekim był, panie i władco. a z tym stękaniem to aż mnie rozbawiłeś ;p tak na serio rozbawiłeś (jeśli chcesz zrozumieć to przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz i odnieś się do tego stękania)
Zgłoś
Lasarr 2012-10-24, 11:25
grakin napisał/a:

jakbyś trochę pomyślał (na prawdę nie dużo) to sam byś sobie odpowiedział na to pytanie

hmmm a to dziwne, bo o korkach i syfie to może i prawda (no ale jakby nie patrzeć więcej ludzi to więcej problemów), ale co do normalnej mowy.... no nie wiem gdzie kto w jakich kręgach się obraca ale ja jednak to głównie wtedy słyszę jakieś dziwne akcenty. zresztą kurde co komu przeszkadza jak ktoś inny mówi? a co do wyzywania od wieśniaków- pamiętaj, że gdyby taki koleś z wioski to być nie miał co do ust włożyć, czego zapalić, w co się ubrać itd itd (fakt, jest coś takiego jak import, ale gdyby polska miała wszystko tylko importować to ten kraj dawno już by był na dnie). więc szanuj drugiego człowieka a nie się gotujesz jakbyś sam chujwiekim był, panie i władco. a z tym stękaniem to aż mnie rozbawiłeś ;p tak na serio rozbawiłeś (jeśli chcesz zrozumieć to przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz i odnieś się do tego stękania)

lool my wlasnie wszystko importujemy niszczac wlasny rynek, bo o dziwo wszystko co zagramaniczne wydaje sie nam lepsze.
Zgłoś
K................i 2012-10-24, 14:33 2
- Skąd jesteś?
- Z Warszawy.
- Nie prawda, nie jesteś z Warszawy.
- Dlaczego tak uważasz?
- No to spytaj mnie skąd jestem.
- Skąd jesteś?
- Spierdalaj.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem