📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Centurion napisał/a:
Młodość się rządzi swoimi prawami. Prawie każdy kiedyś zrobił z siebie świnię po pijaku
ale wyjebał o deskę...
ten klank pękającej deski (albo czaszki)
uboty sa zajebiste
w dupie byles, gowno widziales. Przynajmniej dupa sucha jak walisz w taki klop.
Co do robienia z siebie świni po pijaku to nie było tak źle.
Nie zaczął się jeszcze przemywać wodą z kibla
Nie zaczął się jeszcze przemywać wodą z kibla
w sumie to pełna kulturka, bo doszedł do kibla
jak ja się kurwa ciesze że kidy ja robiłem z siebie świnie totalną pijacką to nikomu do łba nie przyszło tego nagrywać- Sława mym pijackim towarzyszą!!
No sedesy z półką są właśnie zajebiste
Sedesy z półką nie są zajebiste, bo jak jest długi kloc, to trzeba podnieść dupę żeby się przewrócił. Natomiast jak sra jakiś burak (np. w robocie, czy innym miejscu gdzie z kibla korzysta więcej osób), i nie spuszcza wody przy sraniu, to gówno paruje z póły smrodem na całe pomieszczenie, zamiast być zanurzone w wodzie, by nie śmierdziało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów