18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
wernetto 2012-12-31, 15:36
wciazszukam napisał/a:

trzy posty wyżej:

Przyklaskiwacz, narzekacz:

Na szczęście jest jeszcze wielu Polaków, którzy rzeczywiście są wszechstronni i potrafią odnaleźć się w wielu sytuacjach. Jak kierowcy zepsuje się traktor, to sam naprawi, a nie czeka tydzień na mechanika, jak to się dzieje w wyspecjalizowanym zachodnim społeczeństwie. A zaraz po naprawie traktora, pójdzie załatać dach, podłączy elektrykę w nowo postawionej dobudówce, a dzieciakowi system przeinstaluje, jak mu się wysypie. Nie mierz innych swoją miarą. To, że Ty dzwonisz po pomoc drogową jak złapiesz kapcia, to nie znaczy że wszyscy mają dwie lewe ręce i zero pojęcia poza dziedziną swojego wykształcenia. A jak Ci się poziom Sadistica nie podoba, to przecież internet długi i szeroki - znajdź sobie portal, gdzie w temacie ratowania ludzi spod lodu wypowiadają się wyłącznie wyspecjalizowani i doświadczeni ratownicy, którzy odbyli wcześniej konsultacje z dyplomowanym fizykiem i technikami z pobliskiej stacji meteorologicznej, ewentualnie z wędkarzami znającymi morfologię dna danego akwenu.

mhm... nie wzywałem jeszcze pomocy drogowej, nie pisz mi mojego, życia bo mnie nie znasz. "Nie mierz innych swoją miarą...", a co ty właśnie robisz? Litości. Jak ci się nie podoba na sadisticu i nie potrafisz normalnie dyskutować tylko hejterzyć, to baj baj. Internet jest długi i szeroki, znajdziesz coś dla siebie.
Zgłoś
shatta 2012-12-31, 17:40
Boooooże, jaka banda kretynów. Nie dość że ktoś wpada i widać że lód jest cienki to jeszcze nie wiedzą że tam gdzie pękł jest słaby. Amerykanie sami wyginą.
Zgłoś
g................6 2015-08-30, 23:56
3 lata minęły a wciąż mnie to wkurwia. Kurwa Debile
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów