18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
conrad303 2012-12-30, 13:55 4
widac ze to £amerykanie, banda debili, szkoda ze sie wszyscy nie potopili...

co 2gi meksol alblo dziaptaras....

chdkc
Zgłoś
Stoho 2012-12-30, 14:05 10
ok. 15 chłopa i żaden nie wie co ma robić,....
Zgłoś
bloodwar 2012-12-30, 14:08 30
Jak trzeci się wpierdolił dokładnie tak samo jak dwóch pozostałych i reszcie zapaliła się lampeczka "trzeba to zrobić inaczej, dajcie linę!" to aż byłem dumny że prawo Darwina jednak działa i właśnie jakiś prymitywny osobnik przeskoczył na kolejny szczebelek drabiny ewolucji, ale jak w 1:44 kolejni debile zaczeli wpadać do kolejnych dziur stwierdziłem, że jednak nie ma dla nas nadzieji, wszyscy umrzemy w przereblach wybitych przez idących przed nami debili...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-12-30, 14:09
Kurwa, co oni najlepszego zrobili dla tych ludzi.
Ta banda łobuzów chciała tylko nielegalnie przekroczyć granicę, już im się prawie udało dopłynąć to nie kurwa... musieli ich uratować.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
2HardBlazin 2012-12-30, 14:20 5
w 1:18 baba w czerwonym jak foka zapierdala hehe

a cały filmik w tle kaczki cisną beke z zaistniałej sytuacji
Zgłoś
ZareFF 2012-12-30, 14:55
2:58 w górnej czesci ekranu, jebany breakdancer
Zgłoś
N................k 2012-12-30, 20:52
Ok, fajnie, spoko, ale dwa razy napisałeś ludzie bez "e" i mnie to wkurwiło i nie dam piwa i foch i chuj!
Zgłoś
Micu 2012-12-30, 21:01
widać że kobieta filmuje
Zgłoś
Sayper1 2012-12-30, 21:03 2
kurwa myślałem ze każde dziecko wie ze w takich sytuacjach trzeba sie kłaść dla rozłożenie ciężaru na wieksza powierzchnie, ale nie, grubasy jak kołki stoją..
Zgłoś
b................e 2012-12-30, 21:22
Nawet mi ich nie szkoda! Jakim debilem trzeba być ?
Zgłoś
Adulka 2012-12-30, 21:22 1
@conrad303 i reszta-to nie są amerykanie tylko mexykanie! U nas w podstawówce uczą co robić w takich wypadkach a w mexyku przecież nie maja zamarzniętych jezior! Przynajmniej ludzie nie darli się jak debile i nie są aż tak grubi...
Zgłoś
m................d 2012-12-30, 21:24
Każdy specjalista i ekspert. A napisz cwaniaku jeden z drugim jak prawidłowo zachować się w takiej sytuacji, a nie ślepo potępiacie ich zachowanie.
Zgłoś
wernetto 2012-12-30, 21:37 4
mongoloid napisał/a:

Każdy specjalista i ekspert. A napisz cwaniaku jeden z drugim jak prawidłowo zachować się w takiej sytuacji, a nie ślepo potępiacie ich zachowanie.

taki już klimat sadistica obecnie. Każdy specjalista od wszystkiego, z dyplomami z każdej dziedziny. Komentarze tutaj to w większości ten sam poziom co choćby na onet.pl Kiedyś było fajnie, ale czasy się zmieniają, niestety
Zgłoś
Hassos 2012-12-30, 21:39 3
Tacy kurwa wszyscy eksperci widzę, a pewnie więcej jak połowa z was by się potopiła Osądzacie ich jakby wszyscy ci z tego filmiku byli przeszkoleni i mieli papiery z ratownictwa wodnego, potrzebny sprzęt etc. Jak się topisz, lub topi się twój przyjaciel to myślisz trochę inaczej niż siedząc przed komputerem oglądając film.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów