Antybozia666 napisał/a:
Tak kurwa, a czy który z autorów tych błyskotliwych wypowiedzi jeździ w ogóle autem ? Albo inaczej, czy tankuje samochód ? Powiedzcie mi kurwa dla czego jeżeli pewne kutafony zdzierają ze mnie chajs sprzedając mi benzynę po cenie o 120% wyższą niż jej cena rynkowa (mamy kapitalizm i wolność tfu... gospodarka wcale nie jest centralnie sterowana) wliczając do niej różnorakie opłaty z dupy wysrane, to jeszcze jeden chuj z drugim wymyślił sobie że dodatkowo mam zapłacić za postój w centrum, przejazd autostradą (wybudowało ją państwo za swoje, nie za moje więc płać kurwa! ) a i jak pojadę o parę km/h za dużo to jeszcze muszę dodatkowo wycalować parę stówek bo przecież jak zapłacę to będzie bezpieczniej... Ty nazwiesz mnie kombinatorem, cebulaczkiem. Ja powiem Ci żebyś wypiął dupę tak żeby włodarze twojego miasta mogli Cię w nią ładować. Polska to chory kraj, ale jak się niema czego pragnie to się kradnie gdzie popadnie !
Tak tak, wszyscy mnie jebią w dupe, tylko Ty jeden sprawiedliwy widzisz co się dookoła dzieje i głosisz słowo przoądku. tak tak, żyj sobie dalej w wyimaginowanym świecie.
ZAWSZE będą miejsca płatne do parkowania, ZAWSZE będzie trzeba płącić za bilety. Nie wspomniałem NIC o akcyzie itp więc pieklisz się o chuj wie co. Żałujesz 10zł żeby zaparkować bliżej punktu docelowago? To dymaj piechotką z najbliższego darmowego parkingu. Jebany leming. Kradnie co popadnie... Pierdolnij głową najlepiej o ścianę i zastanów sie jeszcze raz co piszesz. Srasz we własne gniazdo, nie płacąc tam, gdzie jest to wskazane i jeszcze się tym kurwa szczycisz. A jedźcie sobie wszyscy za tą granicę. Zarabiajcie miliony i więcej. Byleście się nie przyznawali że jesteście z Polski, bo wstyd na wszystkie okolice.