To tak jakby powiedzieć murzynowi. "wiesz, strasznie mnie zaskoczyłeś, że zapłaciłeś za te dżinsy", albo Hindusowi... "wiesz jestem w szoku, że wiesz co to spłuczka?????"
Obrazić Azjatę??? kurwa ja tam widzę mega komplement dla Azjaty... w końcu mu powiedziała, że ma dużą kuśkę.
To tak jakby powiedzieć murzynowi. "wiesz, strasznie mnie zaskoczyłeś, że zapłaciłeś za te dżinsy", albo Hindusowi... "wiesz jestem w szoku, że wiesz co to spłuczka?????"
Albo Polaka...Jaką masz strasznie dużą wypłatę
- to jest samica czy samiec?
-co tu kurwa poza pierwszym komentarzem jest śmiesznego?
Dwa pytania.
- to jest samica czy samiec?
-co tu kurwa poza pierwszym komentarzem jest śmiesznego?
Nic
Gówno robią pizdy z sadola
ja też,
ale jak się jest pizdą życiową to zawsze się będzie nażekać
Nie mam merytorycznych podstaw, by uznać, że jesteś pizdą życiową.
Natomiast pizdą ortograficzną jesteś bezapelacyjnie...
ja też,
ale jak się jest pizdą życiową to zawsze się będzie nażekać
I pisać narzekać przez Ż
Jaranie się wszelkiej maści kabaretami i stand-upami, to podobnie jak z piłką nożną - pedalstwo.
na standup trzeba mieć przynajmniej 100iq
pomyślałem sobie, że jak ktoś nie będzie miał nic mądrego do powiedzenia, to właśnie się przyczepi do otrografii
poniekąd, trochę cię rozumiem, bo jak to mówią ,, wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma,,
wiesz, że celowo zostawiłem błąd,
pomyślałem sobie, że jak ktoś nie będzie miał nic mądrego do powiedzenia, to właśnie się przyczepi do otrografii
poniekąd, trochę cię rozumiem, bo jak to mówią ,, wszędzie dobrze, tam gdzie nas nie ma,,
ale pierdolisz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów