Kolejne ognisko z Haiti.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piękna murzyńska tradycja
Piwo obowiązkowe za palenie smolucha.
Co prawda nagranie murzyńskie, czyli 2-3 na 10, ale w sumie najważniejsze widać.
Co prawda nagranie murzyńskie, czyli 2-3 na 10, ale w sumie najważniejsze widać.
Na haiti to podobno dlatego zeby szaman voodoo ich nie ożywił , nie wiem czy na kontynencie afrykanskim to tez taki powód , czy porostu lubia ognicha
Kiedyś musieli znosić gałęzie, suszone krowie gówno a i tak ledwo co się jarało. Teraz oponka plus benzyna i jara się jak fajerwerki w sylwestra. Niby 3 świat a poszła ta technologia do przodu aj poszła...
niby tacy biedni a rocznie palą kilka ton opon i skąd mają na nie kasę?
kooloo napisał/a:
Na haiti to podobno dlatego zeby szaman voodoo ich nie ożywił , nie wiem czy na kontynencie afrykanskim to tez taki powód , czy porostu lubia ognicha
Warto dodać że typ wykrzykuje guakale czy jak się to pisze i jest to ruch cywilny, gdzie wyłapują gangusow i ich palą
Polecam kanał na yt BEZ PLANU
aktualnie przebywa właśnie na HAITI i opowiada aktualną sytuacje.
blueeyes napisał/a:
Polecam kanał na yt BEZ PLANU
Nie aktualną tylko z maja/czerwca
Dokładnie to palą terrorystów, gagusów, ponieważ rząd współpracuje z gangami i mordercy są zaraz wypuszczani i mszczą sie na ludziach mordując rodziny, wiec bardzo dobrze, że sami wymierzają sprawiedliwość, robią to raz i konkretnie ze juz wiecej nic uczciwym ludziom nie zrobią
Na jesienne wieczory bardzo rozgrzewający film.
Podobno to palenie jest powiązanie z wierzeniami Voodu, bez spalenie nie ma całkowitego unicestwienia, tak to można by go "wskrzesić".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów