📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co ty k🤬a w szafie śpisz? przecież to się zdarza w c🤬j często. Na pewno częściej niż powinno
Łajnoskórzy w szoku bo tradycujnie chcieli pionować dla ratowania, a on już w pionie

Murek z krowiego gówna nie wytrzymał.
Apages napisał/a:
To nie jest śmieszne !Oni mają dostęp do broni atomowej !😨😨😨
Jest spora szansa, że silos zbudowany z prasowanego krowiego gówna nie wytrzyma procedury odpalenia i bombka p🤬lnie w trakcie startu
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Murek z krowiego gówna nie wytrzymał.
To i tak cud, ze caly “parking” sie nie zawalil.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie