📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kwintesencja kocich zachowań
Słodki pies słodki kot ale baczal najslodszy
ktos musi wychować psa
zmarnowałem 22 znaki
zajebał bym mu takiego kopa że by poleciał pierdolony pchlarz
Koty są tępe, wredne i robią rzeczy bez powodu.
Pies puścił purozaura w 8s.
Zmartwię was - dźwięk bąka jest dodany. W oryginale kot zwyczajnie zaczyna napierdalać psa bez powodu.
Co moim zdaniem sprawia, że scena jest jeszcze bardziej śmieszna, bo idealnie opisuje zachowanie kotów i ich skurwysyński charakter.
Co moim zdaniem sprawia, że scena jest jeszcze bardziej śmieszna, bo idealnie opisuje zachowanie kotów i ich skurwysyński charakter.
malarz666 napisał/a:
To znaczy że chuja wiesz o kotach. Tak samo jak o tym kto jest twoim biologicznym ojcem.
BobaszczajZgdańska napisał/a:
zajebał bym mu takiego kopa że by poleciał pierdolony pchlarz
Też tak planowali twoi starzy gdy się rodziłeś. Ale zamiast tego woleli cię sprzedać za skrzynkę Harnasia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów