No i gdzie ta hołota, która pierdoliła, że kot zawsze rozjebie psa? hahaha. Koty to jebane dwulicowe nieudaczniki. Wiecej takich filmow!
Ja bym proponował żeby pies wystartowal do kota swoich rozmiarów wtedy mozemy debatować nad tym ktory zwierz lepszy.
Skurwysynskie psy nie potrafią cudzego mienia uszanować, ma brame i sie wpierdala za brame do kota jak ten spokojnie siedzi na swoim. idziesz publicznym chodnikiem to na ciebie szczeka zza bramy bo mu przeszkadzasz, samochod jedzie to za samochodem biegnie i szczeka, skurwysynskie zwierzeta na chuj to zyje? jedyny pozytek z nich byl to w dawnych czasach podczas polowan jak dobijali trafiona zwierzyne, z kotow do dzis jest pozytek bo lapia gryzonie . Biedny kot bardzo zal mi sie go zrobilo
to nie byl chyba nawet kot tylko kotka, ale dorosly kot moze byc ze dwa razy wiekszy od tego kota z filmu i zazwyczaj jak taki syczy to taki pies moze podkulac ogon, a wtedy szybki atak jak w mortal kombat pazurami po pysku i duzo psow spierdala. najsilniejszy przedstawiciel psow to chyba wilk, a najsilniejszy przedstawiciel kotow to lew
Jak w mortal kombat? Weź idź już odrabiaj lepiej lekcje.
Koty przydatne? Te kurwy to jebane darmozjady i jeszcze sie wkurwiają, że do domu wróciłeś. Ale jak wiadomo dwulicowe śmiecie zawsze lubiły koty i po tym można było ich poznać
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak poj***ne i należy je wszystkie wybić.
Normalnie zaje*** kota sku***a xD Sam się o to prosił ryży pchlarz, sam zaczął syczeć i drapać psa po oczach. A później ten smutek u psa , że jego zabawka przestała oddchać tylko pokazuje jakimi wspaniałymi stworzeniami są one.
Also chętnie bym zobaczył filmik jak piesio rozszarpuje jakiegoś gówniaka bo ich kur** nienawidzę.
Niestety na tym forum pełnym sfrustrowanych, januszowatych tatuśków mało jest takich materiałów ;/
Nie pierdol, bo jakby ten kotek był wielkości tego kundla, to role by się odwróciły. Jak napierdalasz mniejszego i słabszego od siebie, to wiadomo, że wygrasz.
ale nie jest i nigdy nie będzie,zresztą był głupi jak wszystkie fałszywe koty a tak na marginesie żeby kot był rozmiarów psa to zjadłby i Cb,niestety koty to sadyści
ale nie jest i nigdy nie będzie,zresztą był głupi jak wszystkie fałszywe koty a tak na marginesie żeby kot był rozmiarów psa to zjadłby i Cb,niestety koty to sadyści
Ale masz ból dupy, ludzie to też sadystyczne fałszywe kurwy, i co? Mnie nie zje, bo mam na tyle rozumu, żeby nie startować do większych od siebie.
Startuje to twój stary na promocję piw w Biedronce
jak już wbijasz na starych dziecko to powiem Ci że przynajmniej ma hajs a nie daje pod mostem za dwa kiepy
Chuj taki właściciel co się swojego psa boi, następnym razem walnie w jakiegoś paskudnego gówniaka i będzie większe larum.
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak pojebane i należy je wszystkie wybić.
Zajebać i tych i tych. Natura ludzka tak nas stworzyła że nie ma żadnej potrzeby trzymać tych zwierząt we własnym domu. Ani jednej potrzeby.
Teraz kot, a potem dziecko. Psy to są jednak pojebane i należy je wszystkie wybić.
Gdybyś Ty sadził się do typa 30 kg cięższego od Ciebie i by Ci wpierdolil to też wnioskował byś o wymordowanie wszystkich silniejszych od Ciebie? Tatę oszukasz, mamę oszukasz, ale życia nie oszukasz.
Jedno i drugie jest pojebane
Zastanawiam się, co byś zrobił, gdybyś sadził się do typa 30 kg cięższego i silniejszego od siebie i by Ci wpierdolił? Wnioskował byś o wymordowanie wszystkich silniejszych od siebie bo mogą komuś zrobić krzywdę? Jebana cipa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów