18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
323233 2012-09-20, 22:51 2
Ale pan jest świnia bierz kasę pizdo, Grosz tez pieniądz.
Zgłoś
tomek1491 2012-09-20, 23:11
@up to spróbuj dac 10 groszy żebrającej cygance, albo grosza, oburzy sie focha strzeli albo mordą zacznie kłapać
Zgłoś
mrowek1-85 2012-09-20, 23:35 24
ale pojechali komornikowi, no aż się zesrał wydając polecenie policzenia tego swoim pracownicom. Myślę, że po tej akcji przemyślał swoje zachowanie i już nie będzie nękał takich prawowitych obywateli, co to tylko nie chcą płacić mandatu 2000 zł nie ważne za co.
Zgłoś
323233 2012-09-20, 23:59 2
@up pracownica zarabia baranie,wiec gówno go to obchodzi czy daje to w groszach ,czy w banknotach.
Zgłoś
Gnoyek1990 2012-09-21, 0:13
ale dopiekł komornikowi skoro i tak panie to liczyły.... ja rozumiem żeby sie zemścił na komorniku ale nie na bógu ducha winnych paniach
Zgłoś
juki 2012-09-21, 0:47 4
Autor filmiku myslal, ze zostanie internetowa gwiazda.... A tu dupa. Komornik, ktory zostal naslany na dluznika jest tylko posrednikiem, ktoremu gmina czy chuj wie kto nakazala sciagnac mandat....
Zgłoś
croyna 2012-09-21, 0:54 63
ale za co się mścić na komorniku? doedukujcie się. jeżeli ktoś dostaje mandat, to czyja to wina? komornika? sąd wydaje wyrok, jeżeli klient nie płaci, to czyja to wina? nie tak szybko komornik dostaje sprawę z mandatu. trzeba sprawę totalnie olać i nie wpłacać ani grosza. dopiero wtedy komornik dostaje taką sprawę. i to od prezesa sądu, a nie że sam chodzi o bierze takie sprawy. i wykonuje wyrok sądu, a nie swoje widzimisie. oczywiście są w tym zawodzie czarne owce, ale tak jest w każdej branży. zarówno wśród nauczycieli, lekarzy czy kominiarzy. a ten debil nie wiem, co chciał udowodnić. łaskę robi, że mandat płaci? trzeba to było zrobić kilka miesięcy wcześniej, a nie świrować pawiana z drobniakami i tymi kobietami na podłodze.

pozdrawiam hejterów, teraz możecie po mnie jechać.
Zgłoś
bania88 2012-09-21, 0:56 5
Debile w tym kraju...
Jezeli to byly z tego co zrozumialem same 10gr. To moneta ma okreslona wage. Wazysz jedna, potem wszystkie, drobne kalkulacje i masz policzone. Poza tym nawet jak rozne monety byly to po rozdzieleniu na grupy mozna ta sama metoda policzyc .
Zgłoś
marian1342 2012-09-21, 0:57 1
@up
popieram. Ale nutka fajna ;p
Zgłoś
tomek1491 2012-09-21, 0:58 6
@juki spojrz na swoje filmiki na YT, kto tu chce zostać gwiazdą? Żresz cynamon, pieprz jezdzisz na masce auta. Kto tu chce zostac gwiazdą? No chyba raczej Ty.
Zgłoś
WuZuDu 2012-09-21, 1:03
Do liczenia wysłałbym jakiegoś tępego kolesia co się ze 100 razy pomyli. Niech ciul siedzi i czeka, aż skończy.
Zgłoś
wexors 2012-09-21, 1:03 2
tomek1491 napisał/a:

Dodam od siebie, że ja bym zapłacił drobniejszym bilonem

bo jesteś zwykłym bucem albo idiotą .... komu kurwa zrobisz na złość ? wyruchasz system albo komornika ? Komornik i tak kase wezmie a nawet palca do tego nie przyłoży, jedyne co zrobisz to spieprzysz dzień niewinnym (całkiem sympatycznym) kobietom w kasie
Zgłoś
amb 2012-09-21, 1:04
a komornice na koniec liczenia:
-panie, tu jest tylko 2439,50. nie pokwitujemy panu.
-khyyy...?
Zgłoś
NightMarePOL 2012-09-21, 1:13
Nawet gdyby gościu chciał zostać gwiazdą, nie zmienia to faktu że ładnie zrobił ich w ciula. Szkoda że mandat nie wynosił jakieś 5 tyś w samych żółtkach, to by było o wiele ciekawsze
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów