📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Znajomi mają w domu. Nie polecam. Razem z kotem się skumala, a raczej skumał. Demolki robią niemożebne. Chlebak otworzyć, żaden problem! Zgryść torby, pokrowce na gitary i inne saksofony, raz ciach i dziura!
Zwariowany stwór ale pocieszny.
Jak nabroi, przychodzi, siada na kolanach, wyprostowany, w oczy patrzy i pali głupa, że co złego to nie on.
Zwariowany stwór ale pocieszny.
Jak nabroi, przychodzi, siada na kolanach, wyprostowany, w oczy patrzy i pali głupa, że co złego to nie on.
królik nie nadąża przetwarzać
chuja byś zrobił. Pedale.
up@
chuja byś zrobił. Pedale.
nie widziałem jeszcze żeby ktoś kozaczył co to by nie zrobił a potem wyzywał się od pedałów w jednej wypowiedzi.
Aruś napisał/a:
Nie są to zające czasem?
W ogóle, jak to rozróżnić? ;p
jeżeli materiał był kręcony w Polsce to zająca szaraka od królika europejskiego to można poznać po tym, iż zając szarak ma dłuższe uszy i dłuższe tylne nogi. a że widziałem ten program gdzieś na natgeo czy discovery i nie wiem gdzie to było kręcone to chuj ci wie jak to odróżnić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów