📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
zadol napisał/a:
Kurwa nie za ciepło im w tych kurtkach?
Co kurwa? Nie spodobał ci się temacik, że o kurtce pierdolisz...?
Pewnie powinni je oddać biednemu temu misu imigrantu...?
Tak powinno być. Tyle że nie powinni tego robić 3 łysole, bo im nic nie zagraża. Powinna na filmiku zrobić to rodzina z 3 dzieci.
ja bym ich związał taśmą i zrobił wielką tratwę a na tej tratwie posadziłbym polityków ue
Na miniaturce ten duzy pasek wyglada na pasek życia a drugi, mniejszy, na pasek tlenu (juz troche zregenerowany, ale widac ze zabrało mu wczesniej troche hapsów z paska glownego)
poza tym to jakis mutant skoro pasek tlenu zamiast o2 podpisali 2OH jako jon wodorotlenkowy. Zakladam, ze zdychal po wyrzuceniu na brzeg i ekolodzy prawilnie wrzucili go tam gdzie powinien byc. piwko!
poza tym to jakis mutant skoro pasek tlenu zamiast o2 podpisali 2OH jako jon wodorotlenkowy. Zakladam, ze zdychal po wyrzuceniu na brzeg i ekolodzy prawilnie wrzucili go tam gdzie powinien byc. piwko!
Ja mogę im robić kanapki na drogę powrotną.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Napisałem tekst ze słuchu więc możecie sobie wrzucić do translatora (za interpunkcje przepraszam, bo nie jestem w tym dobry)
Pogrubione zdanie jest najważniejsze
"Et maintenant une bonne nouvelle sur BFNTV. Hier matin, un migrant a encore été retrouvé échoué sur une plage de notre principauté. Prévenu par des promeneurs, le front identitaire grolandais l’a immediatement pris en charge. Après avoir été rehydraté, le migrant a été relâché dans son milieu naturel afin qu’il puisse rejoindre les siens et retrouver une vie normale. Et oui, c’est bien connu à l’extrême droite, nous aimons bien sauver les animaux"
Pogrubione zdanie jest najważniejsze
"Et maintenant une bonne nouvelle sur BFNTV. Hier matin, un migrant a encore été retrouvé échoué sur une plage de notre principauté. Prévenu par des promeneurs, le front identitaire grolandais l’a immediatement pris en charge. Après avoir été rehydraté, le migrant a été relâché dans son milieu naturel afin qu’il puisse rejoindre les siens et retrouver une vie normale. Et oui, c’est bien connu à l’extrême droite, nous aimons bien sauver les animaux"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów