Tutorial jak nalewać pepsi aby ta się nie pieniła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mnie rozpieralają ludzie co mówia, że Jack Daniels jest dobrą whiski.
Method
I
Fill a tall glass with ice cubes
II
Add 25 ml Johnnie Walker Red Label
III
Add 1/4 shot of squeezed lime
IV
Add 75ml ginger ale or fill to the top
V
Garnish with a slice of ginger
I tak gówno z ciebie zostanie
DhAdiFr napisał/a:
Robie tam codziennie
Tylko z Jamesonem:P
Ale nikt nie pyta jak Twój partner sie nazywa
No pewno, że z colą profanacja... będę sączył jednego drinka godzine, żeby eksperci byli zadowoleni. Jak sięgam po wysokoprocentowy alkohol to docoleowo zamierzam się napierdolić i chcę to zrobić jak naszybciej i naznośniej. Jedzenie jest od rozpieszczania kubków smakowych.
Ja pierdole, znawcy i smakosze trunków się zlecieli a debile nawet niewiedzą że Jim Beam to bourbon nie whiskey. Sam twórca jim beama gdy był w Polsce to mówił że można to pić z czym się chce, nawet z mlekiem.
eksperci ekspertami, dla mnie jednak nie ma nic lepszego jak kubek swojskiego grzanego dwójniaka z gozdzikami albo cynamonem. Szczególnie w chłodne poranki... no może jeszcze w godziny przed południowe, południe, popołudnie i wieczorem
Narodowy sport się odezwał i teraz każdy wymachując szabelką wypisuje ile wypił w gimnazjum
Wyrzucamy szklankę, pepsi i to niewydarzone łiski przez okno. Po czym chlejemy jabola z gwinta
rozbełtanie whisky colą to pedalstwo, a pepsi i coca-cola to ciota i chuj
Fejk, Ukraińcy nie znaju pepsi.
picie whisky czy whiskey z colą to trochę barbarzyństwo. Z drugiej strony siuśki pokroju red label czy ballantines (niestety to już nie to samo) da się wypić tylko z colą czy toniciem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów