Tutorial jak nalewać pepsi aby ta się nie pieniła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Kurwa, a wystarczy obmyć szklankę zwykłą wodą i już się nie będzie pienić...
A wy tu o whisky i burbonach..
A wy tu o whisky i burbonach..
Up, tak na ścisłość to wystarczy przechylić szklankę i lać po ściance (podobnie jak z piwem), no ale co się pośmialiśmy z tego tematu to nasze
ekspertem nie jestem ale kurwa co to za filozofia każdy kto kiedyś pił wie że alkohol + gazowane napoje = niegazowane
Znaleźli się smakosze whisky za dychę, którzy kurwa nigdy w życiu single malt nie spróbowali. Łycha za mniej niż 2 stówy to chuj nie łycha i mieszanie jej z pepsi, colą, czy własnym moczem to nie profanacja. Co innego jakaś droga single malt, wtedy mieszanie nie ma sensu, bo lepiej kupić Red Label w promocji w biedrze, z colą smakuje tak samo jak łycha z 500 zł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów