Tutorial jak nalewać pepsi aby ta się nie pieniła.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, a co nikt tu nie chlał, że uczyć trzeba?
PS. 19 masz to mogłeś nie wiedzieć , ale od czego mamy sadolowych ekspertów tu trzeba było zadać pytanie co z czym i jak. Osobiście lubię takiego drinka "wódka ze szklanką"
PS. 19 masz to mogłeś nie wiedzieć , ale od czego mamy sadolowych ekspertów tu trzeba było zadać pytanie co z czym i jak. Osobiście lubię takiego drinka "wódka ze szklanką"
Burbończyk mógł tak zrobić.
@up, herezją w najczystszej postaci jest picie tych pierdolonych perfumów zamiast czystej, zdrowej, polskiej, zimnej wódeczki
Akurat Jim Bean to profanacja dla Pepsi. Kurwa, to profanacja to do mordy wlewać. Słodkie gówno za kilka złociszy. Jak whiskey to drogie albo wcale, jak szkoda siana to się czystą białą wódke bierze i też jest dobrze. Ewentualnie jakiś likierek jak gorzka żołądkowa miętowa.
Jest whisky i whisky. Niektórych praktycznie nie da się pić na czysto i czerpać z tego przyjemność.
@oroboros
Jim Bean to ta Czelabińska whiskey z fasoli?
@Preeedi
Jakby ludzie nie zaczęli pić Red Labela to by lepsze nie przyjechały nad wisłę, a jak komuś smakuje czerwony Jasiek to niech sobie pije czerwonego Jaśka kurwa jego mać i jak napisze, że picie whisky z pepsi to profanacja to ma rację niezależnie czego tam "niemiesza".
A i tak chuj nam wszystkim do tego co kto robi ze swoim alkoholem. Niech sobie i nawet 25-letniego single malt zmiesza z Pepsi Max, póki nie jestem sponsorem.
Jim Bean to ta Czelabińska whiskey z fasoli?
@Preeedi
Jakby ludzie nie zaczęli pić Red Labela to by lepsze nie przyjechały nad wisłę, a jak komuś smakuje czerwony Jasiek to niech sobie pije czerwonego Jaśka kurwa jego mać i jak napisze, że picie whisky z pepsi to profanacja to ma rację niezależnie czego tam "niemiesza".
A i tak chuj nam wszystkim do tego co kto robi ze swoim alkoholem. Niech sobie i nawet 25-letniego single malt zmiesza z Pepsi Max, póki nie jestem sponsorem.
Preeedi ma rację, dolewać Pepsi do tych tanich sikaczy to nic skandalicznego. Fakt, wolę czystą whisky, nawet Red Label czy Jacka, ale z Pepsi to one nawet zyskują na smaku i wolniej wchodzą, co daje dłuższą przyjemność picia.
Their stuff at least sticks together"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów