📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wydaje mi się, że jak nasz polski kurier zobaczy taki napis to prędzej rozpierdoli tą paczkę w poczuciu patriotycznego obowiązku
Ratoshi napisał/a:
wydaje mi się, że jak nasz polski kurier zobaczy taki napis to prędzej rozpierdoli tą paczkę w poczuciu patriotycznego obowiązku
po akcjach z wąglikiem i bombami w paczkach tylko skończony idiota próbowałby tą paczkę rozwalać...
No chociaż polski patriota kurier... kuźwa możesz mieć rację...
@2xup tak czy inaczej paczka nie dotrze. Jak ktoś głupi to paczkę rozpieprzy, jak ktoś mniej głupi to zgłosi to odpowiednim służbom.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów