📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Parodiowac Gwiezdne wojny to jak bronic krzyza..
Śmiać się z głupoty i dziecinności Gwiezdnych Wojen to jak smiać się z głupoty i dziecinności katolicyzmu
Śmiać się ze śmiania się to jak katolicyzmowanie katolicyzmu.
"Gwiezdne Wojny" to fikcja. Nikt nie wierzy w Dartha Vadera
Religia to fikcja ALE ludzie wierzą w Matkę Boską i niepokalane poczęcie.
"Gwiezdne Wojny" to magia kina
Religia to śmierć rozumu.
Widzicie różnicę?
Religia to fikcja ALE ludzie wierzą w Matkę Boską i niepokalane poczęcie.
"Gwiezdne Wojny" to magia kina
Religia to śmierć rozumu.
Widzicie różnicę?
zawsze kurwa, gubilem sie przy kroku 1:20 ;/
Każdy film akcji to ściema. Co zrobić? Nic. Albo ewentualnie nie oglądać. Wole takie Gwiezdne Wojny niż oglądanie "pościgu" Hanki z kartonami, czy sparingu Rysia z kieszonkowcem.
lotnik_1 napisał/a:
Zakaz trollingu. Szermierkę znacie tylko z WoW'a.
W WoW'ie nie ma szermierki, twoj argument jest invalidą.
To były takie czasy że film musiał być widowiskowy,co nie zmienia faktu że się nieźle uśmiałem z fimiku.
W 2001 roku nie było jeszcze dostępu do takiej techniki jak w Jurrasic Park i nie mogli zrobić tak realistycznej szermierki jak w Krzyżakach. Nie rozumiem tego nabijania się.
Z naszym Panem Wołodyjowskim i jego szabelką i tak niedałby rady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów