18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
andariel 2009-09-08, 7:25 7
Fajnie, ze nawet ludzie nalezacy do tej ~Sadystycznej "elity" wypowiadaja sie tak samo, jak najwieksze szczyle w temacie. Kurwa, kolesie mieli prawo wygladac jak emopizdy, mogli miec nawet chuje na czole i krzyczec, ze sa chujorozcami. Nie rozumiem, po jaka cholere faceci probuja cos sobie udowodnic, nawolujac do ubijania wszystkiego, co mniej meskie niz stereotyp smierdzacego troglodyty w dresie/ramonesce/koszulce Slayera. Geje - fuj, zajebac, emo-fuj, zajebac jeszcze szybciej, [tu-wpisz-nazwe-"grupy-znienawidzonej"]-fuj, zajebac.

Emo? Mam wyjebane, a niech se beda. Bede sie smiac z nich i zartowac ze znajomymi, a na widok takiego czleka nie powstrzymam sie od ironicznego usmiechu. Nie podoba mi sie, wg mnie wyglada toto zalosnie, ale to nie powod do kopania w twarz pierwszego lepszego emosa, za to, ze mu cos odjebalo i postanowil byc tym, kim jest.

Mikstry- witam na forum, i dziekuje za postawienie m.in. mnie tuz po mordercach i pedofilach. I nie wiem, co wam tak, kurwa, przeszkadzaja te transy. Chca, to niech popieprzaja tak, jak lubia. Jest legalne? Jest. To chuj wam do tego?
Zgłoś
cronoseek 2009-09-08, 11:02
Mikstry napisał/a:

Ludzie, czy wy kurwa w ogóle wiecie jakie były okoliczności? Może Ci kolesie mieszkają na tym samym osiedlu i dobrze wiedzieli, że jeśli mu oddadzą, to mogą się przeprowadzać, bo codziennie będzie kasowanie od tego typka i jego kumpli. Ktoś wcześniej napisał, że filmik miał 10 min i się bronili przez 9 min, ktoś napisał, że mogło tam stać jeszcze 5 takich za kamerującym, więc na chuj pierdolicie, że cioty skoro nie wiecie jak było naprawdę -.-. Oczywiście Ci kolesie nie wyglądali na wojowników roku ale jestem pewien na 99%, że taką grupką dali by mu radę. Ogólnie nie podoba mi się ich wygląd ale to nie znaczy, że mam ich za to bić! Bicie za wygląd? Tak robią chyba tylko zwierzęta i istoty im podobne, bo na pewno nie ludzie!

Widziałem jeszcze wypowiedzi jakichś metali. Gardzicie emosami czy jak oni tam się zwą, a zapominacie chyba jak mówią o metalach i jak ich traktują! Co myślicie, że jesteście jacyś lepsi, bo emo są na szczycie listy do kasowania? Imo najbardziej znienawidzone grupy ludzi to:

1. Pedofile/Mordercy
2. Pedały/Tranwestyci
3. Emo/Goci (nie wiem czy dobrze napisałem)
4. Metale/Skini?
5. Dresy/Skejci?

Raz widziałem w parku jak jeden metal sobie po prostu szedł. Podeszło do typka 3 skinów którzy ostro go skasowali, tylko za samo bycie metalem. Na początku myślałem, że rozjebali mu czaszkę, jak zobaczyłem te ich skoki po jego twarzy -.-. Nie wiem jak w innych miastach ale w Białymstoku metalów wyzywają od brudasów, więc nie wiem czym tu jest się szczycić, bo z tego słyszałem, to w innych miastach metale tez nie mają najlepszej opinii.

Jeśli chodzi o muzę, to nie ukrywam, że słucham metalu ale nigdy nie miałem zamiaru tak się ubierać. Gdybym miał się ubierać na podstawie muzy którą słucham, to chyba do dziś bym się nie zdecydował, bo słucham każdego rodzaju. Ostatnio głównie słucham Rocka, Techno, Gotycką muzę i jakieś wojenne (coś w stylu He's a Pirate). Według mnie to głupota żeby się ubierać na podstawie muzyki którą się słucha, bo każdy powinien chodzić w tym w czym czuje się najlepiej.

Trochę się rozpisałem ale może da to co niektórym do myślenia!

Pozdro

Skąd Ty kurwa jesteś? Krótka odpowiedź na Twoje wypociny, TAK ROBIĄ LUDZIE!!! nie znam jakoś żadnego gatunku zwierzęcia które by się darło z drugim za to że ma białe a nie czarne łatki. Swój bardzo twórczy podział sobie możesz w dupę wsadzić i jeśli nie wiesz jak się coś pisze to zrób użytek z google albo wcale się nie wypowiadaj. I ostatnia kwestia jak chcesz poopowiadać o muzyce jakiej słuchasz to zapraszam do KLOPA Czego słuchają sadyści

a poza tym pozdrowienia od wujka Staszka i Pani z podpisu
Zgłoś
M................y 2009-09-08, 15:42
Cronosek, prawda w oczy boli, więc najlepiej idź się popłacz, bo i tak mam wyjebane na Ciebie.

Z tego względu, że nie mogę edytować posta, dodam jeszcze, że tak nie robią ludzie tylko pierdolone zwierzęta. Ty pewnie należysz do takiej grupy. Widzę, że bardzo Cię to zabolało . Gdybyś oglądał przynajmniej raz na rok jakiś film przyrodniczy, to zobaczył byś, że takie zachowanie mają niektóre ze zwierząt lol. Niestety jesteś ograniczony i nie potrafisz tego pojąć. Napisałem jakiej słucham muzy, żeby takie tępaki jak Ty skumały o co mi chodzi z ubieraniem się emo, metali czy innych grup. W swoim poście udowodniłeś jaki jesteś tępy i ograniczony, więc CYA bo nie mam ochoty odpowiadać na Twoje posty. Jeśli powiesz coś do osła, to osioł i tak nie odpowie na Twoim poziomie

Pozdro :*
Zgłoś
cronoseek 2009-09-08, 17:00
No swoją wypowiedzą na pewno nie podniosłeś poziomu tej rozmowy natomiast w krótkiej odpowiedzi na twe wypociny. Zwierzęta zabijają aby przeżyć (niestety musisz się pogodzić z prawami panującymi w naturze), tylko człowiek jest w stanie zabić dla przyjemności. To czy taki jestem czy nie to może być Twój interes tylko w momencie gdy spotkamy się na ulicy. A jak chodzi o muzykę to:

Cytat:

Rocka, Techno, Gotycką muzę i jakieś wojenne (coś w stylu He's a Pirate)

to już sobie wyobrażam Ciebie ubierającego się zgodnie z preferowanym stylem muzycznym każdy na ulicy chciałby Ci dać w mordę. A i z tego co pamiętam EMO to sposób bycia a muzyka jest tu raczej drugoplanowa.

i jeszcze jedno... jednak odpowiedziałeś na mój post

Ah bym zapomniał o Ośle... na Twoim na pewno nie odpowie, obstawiam, że będzie to wyższy poziom wypowiedzi

A i sorki za Offtop. Mam nadzieję, że będzie na tyle konsekwentny i dotrzyma danego słowa
Cytat:

więc CYA bo nie mam ochoty odpowiadać na Twoje posty

Zgłoś
Oskarek 2009-09-15, 15:03
koles trenuje zapasy jak nic
Trenowalem i wiem ze takie rzuty to zapasnicze
Zgłoś
Biskup 2009-09-28, 0:45
Nourgab napisał/a:

Nawet takie "rzuty" jak wykonuje są banalnie proste.

Wierz mi, że z osobą która się broni wcale nie są proste.
Zgłoś
b................s 2009-10-19, 23:48
Mikstry napisał/a:

Imo najbardziej znienawidzone grupy ludzi to:

1. Pedofile/Mordercy
2. Pedały/Tranwestyci
3. Emo/Goci (nie wiem czy dobrze napisałem)
4. Metale/Skini?
5. Dresy/Skejci?

A co ci zrobili metale, goci, skejci czy skini? Ci ostatni to są wręcz pożyteczni, co do reszty trudno się nie zgodzić.

A co do filmu, mimo wszystko te emo to pizdy. Nawet jeśli za kamerą stało jeszcze paru dresów to mogli zwyczajnie dać dyla a nie tak sie szmacić.
Zgłoś
R................x 2009-10-20, 10:24
Zgłoś
I................s 2009-10-21, 22:53
O szmacie z tego filmu można powiedzieć tylko jedno - cwel. I to samo o tych, którym się jego zachowanie podoba. Szkoda, że ten ludzki odpadek się nie naciął tak jak ci tutaj:
dailymail.co.uk/news/article-1218651/Thugs-attack-men-dresses--turn-ca...
Zgłoś
Centurion 2009-11-17, 18:20 9
Temu grubasowi też się nie podobają emo chłoptasie

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
k................d 2009-11-17, 21:12
hehe kolejna emo ciota
Zgłoś
A................e 2009-11-18, 22:05 2
Jeśli chodzi o muzę, to nie ukrywam, że słucham metalu ale nigdy nie miałem zamiaru tak się ubierać. Gdybym miał się ubierać na podstawie muzy którą słucham, to chyba do dziś bym się nie zdecydował, bo słucham każdego rodzaju. Ostatnio głównie słucham Rocka, Techno, Gotycką muzę i jakieś wojenne (coś w stylu He's a Pirate)

jeszcze tu kurwa kantry brakuje :/

co do filmu- ogolnie jebie mnie kto kogo napierdala. Czy na tym portalu tego typu filmy są po to by rozckliwiać sie "kto ma racje" czy patrzec z lekkim usmiechem na twarzy jak ktos inny dostaje wpierdol?

a idiotów wszedzie znajdziesz- nawet kurwa w domu na tym filmiku dres kogos nadupia, na innym bedzie metal, na innym punk, emo ...
Zgłoś
.................. 2009-11-18, 22:11
Avalange napisał/a:

miałem

Avalange napisał/a:

Gdybym miał

Kolejny chłopiec pod znaczkiem dziewczynki, tylko zapomniał o czymś?
Zgłoś
R................g 2009-11-18, 23:02
Linekk napisał/a:

Kolejny chłopiec pod znaczkiem dziewczynki, tylko zapomniał o czymś?

Wykastrujmy go!
Zgłoś
k................d 2009-11-19, 16:26
jestem tego samego zdania co Baalp wykastrować to
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem