18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
D................g 2009-12-13, 12:01
Mój pierwszy obejrzany filmik tutaj. Elegancko to zrobił
Zgłoś
xoludus 2009-12-16, 17:34
Może zrobimy ogólnopolską akcje "Bij EMO. Nie bądź frajerem" i sobie w każdym mieście, każdej wiosce zrobimy transparenty i przejdziemy się ulicami, i będziemy te gnidy tępić.
Zgłoś
.................. 2009-12-16, 17:44 3
xoludus napisał/a:

gnidy tępić

Najlepiej zacząć od takich jak Ty.
Zgłoś
M................y 2009-12-23, 13:47
bolas napisał/a:

A co ci zrobili metale, goci, skejci czy skini? Ci ostatni to są wręcz pożyteczni, co do reszty trudno się nie zgodzić.

A co do filmu, mimo wszystko te emo to pizdy. Nawet jeśli za kamerą stało jeszcze paru dresów to mogli zwyczajnie dać dyla a nie tak sie szmacić.

Napisałem tylko jakie grupy według mnie są najbardziej znienawidzone po rozmowie z wieloma osobami. Nie napisałem, że ja ich nienawidzę.
Zgłoś
S................u 2010-01-07, 14:21
Jako naczelny Emo, który nie jest emo stwierdzam, że za samo bycie nie broniącą się ciotą (kurwa ilu ich było, 8? I żaden się za drugiego nie wstawił?!) powinni dostać jeszcze raz nie zważając za co, po chuja dostali pierwszym razem.
Zgłoś
mentolek87 2010-02-04, 1:27 2
Mi nie jest szkoda emo. Możecie mówić co chcecie ale ludzie są i zawsze będą "zwierzętami" niezależnie do jakiej subkultury należą. I tak naprawdę w życiu liczy się tylko prawo dżungli Silniejszy wygrywa, a jak nie jesteś silny to chociaż okaż się sprytny, żeby wpierdol nie dostać. Tak samo u zwierzątek albo jesteś zjadany albo ciebie zjadają. Tak drogie dzieci działa ewolucja pozostaną tylko te osobniki które są w stanie sobie w życiu poradzić. Ja osobiście nie należę do żadnej subkultury, ale w życiu kieruję się tymi "zasadami". Nie jestem silny jestem świadom że jeżeli nie okaże sprytu mogę trafić na silniejszego i dostać wpierdol. I nie mam tu na myśli że dostane po ryju od dresa skina czy kogoś innego. Ale przekłada się to na wiele elementów życia człowieka. Np. Praca jeżeli chce awansować muszę być "najsilniejszy" najsprytniejszy z grupy takich samych jak ja chętnych na awans. jest wiele takich elementów życia. Jeżeli ktoś nie popiera mojego toku rozumowania - ok ma takie prawo, każdy ma swoje zdanie dlatego proszę nie pisać że "pierdole głupoty" albo przekonywać mnie że jest inaczej piszę to bo chcę się podzielić z wami moim punktem widzenia całej tej sprawy z "bij emo".
Zgłoś
G................r 2010-02-04, 1:44
mentolek87 napisał/a:

Mi nie jest szkoda emo. Możecie mówić co chcecie ale ludzie są i zawsze będą "zwierzętami" niezależnie do jakiej subkultury należą. I tak naprawdę w życiu liczy się tylko prawo dżungli Silniejszy wygrywa, a jak nie jesteś silny to chociaż okaż się sprytny, żeby wpierdol nie dostać. Tak samo u zwierzątek albo jesteś zjadany albo ciebie zjadają. Tak drogie dzieci działa ewolucja pozostaną tylko te osobniki które są w stanie sobie w życiu poradzić. Ja osobiście nie należę do żadnej subkultury, ale w życiu kieruję się tymi "zasadami". Nie jestem silny jestem świadom że jeżeli nie okaże sprytu mogę trafić na silniejszego i dostać wpierdol. I nie mam tu na myśli że dostane po ryju od dresa skina czy kogoś innego. Ale przekłada się to na wiele elementów życia człowieka. Np. Praca jeżeli chce awansować muszę być "najsilniejszy" najsprytniejszy z grupy takich samych jak ja chętnych na awans. jest wiele takich elementów życia. Jeżeli ktoś nie popiera mojego toku rozumowania - ok ma takie prawo, każdy ma swoje zdanie dlatego proszę nie pisać że "pierdole głupoty" albo przekonywać mnie że jest inaczej piszę to bo chcę się podzielić z wami moim punktem widzenia całej tej sprawy z "bij emo".

Lepiej wykorzystaj "wzmożoną" pracę mózgu na sesje a nie na wrzucanie tutaj miałkich refleksji;)
Zgłoś
b................y 2010-02-08, 15:22
Jak czytam niektore wypowiedzi smiac mi sie poprostu chce... Kierujecie sie stereotypami rozumiem? To, ze niektorzy nie lubia strasznie dresow ( pewnie dlatego ze sa przez nich bici...) nie znaczy ze to nie sa ludzie. Emo, metale, dresy, goty, to wszystko to sa ludzie. Oczywiscie jesli widzicie kogos w dresie odrazu myslicie ze to dres, ale w dresie jest poprostu wygodnie. Emo natomiast nosza przyumale i przyciasne ciuchy co np mnie obrzydza. Jak widze goscia w ciasnej bluzeczce i ciasnych spodniach to uwierzcie mi jest to dla mknie tak okropny widok, ze sam chcem ich bic. Metale znowu to ponoc brudasy. Dzieje sie tak dlatego ze co niekotrzy nosza dlugie wlosy, glany itd. Rozumiem jakby jeszcze ml te wlosy codziennie, to one sa wiecznie przetluszczone co tez mnie obrzydza i mam kolejny powod do bicia. Osobiscie sam lubie wrzucic sobie dresik bo jest mi tak wygodnie. Nie lubie sie bic, ale czasami naprawde nie ma innego wyjscia. Nie chodze i nie szukam dymow mimo, ze trenuje juz 4 lata boks, ale nie wyukorzystuje tego zeby sie zabawic. Co do filmiku mysle ze nie bylo to najlepsze, ale jak widac takie pizdy to az szkoda patrzec i chce sie bic. Byli poprostu bezradni.
Zgłoś
alix99 2010-02-12, 22:20
TO NAWET NIE BYLI EMO wiem jak wygląda emo i za nic bym nie powiedział że to byli emo lub po prostu w Rosji jest inny styl emo ale dobrze że im wpierdolił bo się nie bronili mój młodszy brat by sie bronił (11lat)
Zgłoś
Jeffrey 2010-04-08, 20:02
Pozdrowienia dla tępicieli EMO
Dres rlz xD
Noo i browar leci
Zgłoś
Bury666 2010-04-08, 20:57
Kurde... nie lubie ani emo , ani dresów , w zasadzie tak jak ktos tutaj napisał pierwszy raz w zyciu jestem skłonny przyznac "racje" dresowi ( moze kiedys sobie to wybacze)
Zgłoś
Vivek 2010-04-14, 21:01
Nie jestem dresem ani metalem, emo itd.
Ale jesli mialbym wybierac to wole metali i dresow.
Najbardziej tolertuje metali bo sobie chodza i nie szkodza innym, dresy wkurwiaja mnie bo moga zaczepic za nic i zawsze chodza w grupie.
EMochlopow nie nawidze, wkurwia mnie nie wiem czemu ale nie okazuje tego i staram sie jako tako tolerowac. Co do emodziewczyn to naprawde fajne suczki :d takie pol emo bo prawdziwej emo to nie widzialem na oczy nigdy
Zgłoś
Kukiełka 2010-04-14, 21:24
ani emo boya ani emo laski nie trawie- to jest po prostu patologia , jakiś uszczerbek na mózgu ? nie potrafią dzieci myśleć samodzielnie i wchodzą w grupy społeczeństwa tak pokrzywionego że sie tego pojąć nie da!

ZJEŚĆ emo !!!!!ew. przypier**** tak jak w filmie
Zgłoś
Conscribo 2010-04-19, 17:31
nie bronili się, bo była umowa, że dostaną wklepy tak mocno, coby sie nie musieli ciąć żyletami przez miesiąc a przez następne dwa mogli jeszcze dodatkowo narzekać na ból pleców.
Zgłoś
c................i 2010-05-08, 21:27
100% dresa, moja krew!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem