Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyjemy w świecie zdominowanym przez najsilniejsze gatunki bo wszystkie za słabe wymierały.
O środowisko powinniśmy dbać żebyśmy oddychali czystym powietrzem, pili czystą wodę, itp. ale na klimat nie mamy najmniejszego wpływu.
Aktywność słońca zwiększyła się w ostatnich latach o 2% co powoduje zwiększenie temperatury na ziemi.
Obecna średnia temperatura jest wyliczana na podstawie ostatnich 200 lat a w tym okresie temperatura była dużo niższa niż np. w czasach cesarstwa rzymskiego kiedy to na terenie dzisiejszych Niemiec rosły palmy.
Osobiście uważam że ludzie byli w stanie kiedyś żyć w cieplejszym klimacie więc i teraz też sobie z tym poradzą.
BTW - ci co mówią jak to jest gorąco i jak to człowiek na to wpływa - odsyłam np. tutaj:
environmentcounts.org/ec-perspective-accounting-for-800000-years-of-cl...
en.wikipedia.org/wiki/Global_warming_conspiracy_theory
Jest wiele źródeł, które na bazie danych historycznych wyjaśniają, że mamy po prostu cykliczność w historii planety. Może tam coś się dokładamy, ale to nie Kraków czy Polska, ale USA i Chiny.
W dupie mam ta małą, ale widzę jak zmienia sie klimat, już nie ma wiosny a bio różnorodność jest mniesz, nie ma tyle owadów ptaków co kiedyś . Nie chce żyć w świecie zdominowanym przez najsilniejsze gatunki . Jestem za ochroną środowiska i chuj.
To tak jak ja , mam to samo. tylko zrozum kolego że ona gra rolę. Została wykreowana. Bo kto tak naprawdę dopuścił by 16 latkę do polemiki z najważniejszymi przywódcami tego świata. Są nagrania jak kolegi powyżej gdzie ona nie wie co powiedzieć. Zachowuje sie jak aktorka z tekstem wyuczonym na pamięć, gdzie dostaje pytanie z dupy i się gubi. To ap ropo tego dziecka.
A przyroda. Ci eko-globaliści chcą nas po prostu zastraszyć i wpędzić w poczucie winy. Najwięksi truciciele Ziemi - Chiny i USA mają wszystkie traktaty klimatyczne w dupie. A kraje 3 swiata Afryka- Azja swoję śmieci ciężarówkami wsypują ! do rzek i oceanów i o nich cisza... Za to Europa na celowniku. Te miliardy powinny iść na Afrykę i Azję a nie Europę gdzie korzysta się z największej liczby źródeł energii odnawialnej. W Europie jeździ też najwięcej elektrycznych samochodów na Ziemi. A i tak Europa jest pod ostrzałem... To widać, to nagonka a nie ekologia.
Aktywność słońca zwiększyła się w ostatnich latach o 2% co powoduje zwiększenie temperatury na ziemi.
Obecna średnia temperatura jest wyliczana na podstawie ostatnich 200 lat a w tym okresie temperatura była dużo niższa niż np. w czasach cesarstwa rzymskiego kiedy to na terenie dzisiejszych Niemiec rosły palmy.
Pierdolenie o Szopenie.
niech cała akcją z nią zdechnie w czeluściach bo aż chce się rzygać.
Ta akcja to jedyny sposób, żeby niektórym debilom otworzyć oczy.
Tuman zasrany próbuje ośmieszać Gretę, ale na mądrych ludzi to nie działa.
A ja się pytam,grzecznie.Dlaczego nie można piwerek odbierać?
Natomiast Greta ma dużą pewność siebie, a do tego mówi stanowczo.
Zdecydowanie inny poziom.
Wszędzie kurwa to autystyczne "pokrzywdzone przez świat" dziecko z bogatego Europejskiego kraju co robi za maszynkę do hajsu dla rodziny/lobby/organizacji pod przykrywką ekologii. Niech już zgranie hajs ten kto miał zgarnąć i niech cała akcją z nią zdechnie w czeluściach bo aż chce się rzygać.
Co ty pierdolisz. Na tvpis mówili, że w Szwecji tak chujowo, że uciekają do nas masowo i proszą o azyl :amused;
Żaden cebulak pewnie nie pamięta już śnieguw grudniu i mrozów -35 przez 2-3 miesiące. Bo jak, ledwo dwa włosy na jajach wyrosły, ale już coś trzeba pierdolić o lewactwie by środowisko podobnych matołow się spełniało.
Dziewczyna w wieku 16 lat osiągneła już więcej nie wiekszość was kiedykolwiek w życiu w 1%.
Planeta umiera, ale żeby to zobaczyć trzeba najpierw po niej trochę podróżować. Bieda rodzi biedę intelektualną, stąd też w większości WY
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów