📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
W głowach się szmatom pierdoli jak nie ma ich kto wyruchać
Mnie też nie ma kto wyruchać, a nie jestem żadną z nich
Może brat ma rację mówiąc, że jak nie wyjdę z kuchni to nikogo nie poznam
Może brat ma rację mówiąc, że jak nie wyjdę z kuchni to nikogo nie poznam
takiego kaczora to bym nawet po pijoku nie wyruchał ,wiem juz feministki skąd sie biorą -------wystarczy ,że ma figurę grodzkiej a już jest feministką a i jeszcze ryj ma jak stop od jelcza
CYPRIAN napisał/a:
takiego kaczora to bym nawet po pijoku nie wyruchał ,wiem juz feministki skąd sie biorą -------wystarczy ,że ma figurę grodzkiej a już jest feministką a i jeszcze ryj ma jak stop od jelcza
Śmiem kurwa wątpić. Pewnie jak uchyliłaby ci szpary to poleciałbyś do niej z kutasem na wierzchu i ze swoimi poglądami w dupie. Takie pierdolenie jebie prawiczkiem na kilometr.
Dostac bana na 4Chanie, trzeba sie o takie rzeczy starac.
"Jak powinno się postępować z feministkami"
Tak kurwa, internetowe przepychanki to jest to czego każda feministka się najbardziej obawia.
Tak kurwa, internetowe przepychanki to jest to czego każda feministka się najbardziej obawia.
Mimo, że paru facetów (znajomych) chciało mi zrobić krzywdę na tle seksualnym (tak, zgwałcić), to nadal wole ich od kobiet, które są zakłamane jak stąd do Ameryki
Mam znajomego lewaka, ale nawet on przyznał że feministki to zwierzęta
memengwa napisał/a:
Mnie też nie ma kto wyruchać, a nie jestem żadną z nich
odezwij się do mnie
placeboholiczka, fajnych masz znajomych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów