18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Gdyby ktoś nie rozumiał o czym koleś prawi, pod filmikiem małe tłumaczenie.

Niejaki Tom Mabe podaje się za funkcjonariusza policji i dzwoni do fast fooda, przed którym siedzi 2 bezdomnych.
Informuje obsługę, że dwójka panów to tajni policjanci,
którym przydałoby się coś do jedzenia. Jednakże sam nie może im nic przynieść, bo zasadzka by się nie udała.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeadong 2011-03-30, 0:15 1
@up all

Co wy kurwa na pudelku siedzicie do chuja ? Co to za pedalskie uwagi ?
Rozumiem, że komuś może w życiu nie wyjść i takie tam bla bla. Chuj im w dupę. A czarny to powinien kość najwyżej dostać, a nie Big Maca.
Zgłoś
donwasyle 2011-03-30, 9:35 1
@Jeadong

wypierdalaj do chin gdzie twoje miejsce i wpierdol sobie bezdomnego psa
Zgłoś
czarnylelo 2011-03-30, 11:02
Pewnie dokarmiać darmozjadów..
Do roboty kurwy niedbałe!

(wszystkie komentarze "w życiu im nie wyszło" , " to nie ich wina" , "spierdalaj matole" mozecie sobie wsadzic głeboko kazdemu by nie wyszło gdyby był jebanym leniem a pieniadze na podatki przeznaczał na vode)
Zgłoś
young liberta 2011-03-30, 12:59 3
@up
Ja pieniądze na podatki przeznaczam na jedzenie. Pierdol się matole jebany bankowo mieszkasz ze starymi i ci matka skarpety i majtki prasuje, a ty się pucujesz tutaj o lenistwie skurwiały mongole chuj ci w pysk.
Zgłoś
r................0 2011-03-30, 16:09 1
Biedacy nie wyczuli podstępu w środku był areszenik, to nowy sposób eliminacji biedy w kraju
Zgłoś
zachar1345 2011-03-30, 17:32
czarny się rzucił jak na zwierzynę jakąś ; O Biedara zajebana.
Zgłoś
m................c 2011-03-30, 20:59 1
mogli im jeszcze piwo dać ... tak jak ja ci xD
Zgłoś
Ragnar 2011-03-30, 21:19
Johy napisał/a:

czarnemu bym nie dał

Ale i tak pewnie woli czarnych, więc bez szans byś był kolego.
Zgłoś
koniu 2011-03-30, 21:33
ok chuj, że bezdomni, chuj, że czarni - ważne, że korporacje na 16 dolców naciął
piwko się należy i nie pierdolcie, bo pomysł przedni
Zgłoś
NaughtyBear 2011-03-30, 21:35
No to ratujmy etiopie wohoooooooooooo

A zapoomnialem w etiopii jedzenia nie znaja ;/
Zgłoś
riodoro1 2011-03-30, 22:17
Nie, kurwa, nie wierzę, wchodzę z nadzieją że im wpierdoli, albo ich kurwa obleje czymś czy nie wiem jaki chuj ale żeby czarnuchy i pijawy zdechły albo cierpiały, a tu im kurwa dał kanapki i kurwa picie, no ja pierdolę, co to kurwa jest za strona "ratujmybezdomnych.pl" ?

i jeszcze to iksde wszędzie, wyjebać serwery w kosmos, założyć stronę od nowa z testami psychologicznymi przed rejestracją.

I mad.
Zgłoś
c................n 2011-03-31, 12:40
wszyscy, ktorzy tak negatywnie reaguja na przejaw jakiejkolwiek dobroci ludzkiej(w tym przypadku bardzo zabawnej) powinni wypierdalać do afryki do murzynów tam mieliby hardcore na co dzień i skończyło by się ich narzekanie.

A po wypowiedziach wnioskuje, że do murzynów to wam nie dużo brakuje. (choć nie mam w sumie nic do murzynów po prostu mają większy odsetek "głupiego" społeczeństwa)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem