18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
miskolargol 2014-03-15, 15:24 1
znów kurwa atak polonistów
Zgłoś
A................r 2014-03-15, 15:27 5
thebill napisał/a:

znów kurwa atak polonistów

Ort się może zdarzyć komukolwiek, ale jak ktoś robi w KAŻDYM zdaniu to wkurwia. Bo zwyczajnie świadczy to o opóźnieniu w rozwoju piszącego.

Tak wiem, ty nie potrafisz zdania bez błędu napisać a zarabiasz w tym swoim polo, czy na budowie nosząc worki murarzowi miliony
Zgłoś
olek5606 2014-03-15, 15:28
To były czasy xd
Zgłoś
Kopcio 2014-03-15, 16:13 32

Niestety pad pożyczony na wieczne nieoddanie . Ale konsola za swoich czasów cudo.
Zgłoś
slawek361 2014-03-15, 16:33 1
Ja nadal posiadam dwa PSX'y, podkreślając PSX"y nie PSone. Bo PSone ssie, i nadal działają, jestem pod tym zwględem zadwolony że nie mam z nimi problemu i gram sobie na nich jeśli mam ochotę najlepsza konsola lat 90, definitywnie.
Zgłoś
o................n 2014-03-15, 16:49 2
Crash Bash, Urban Chaos, Spyro oraz Rayman i Residen Evil - nigdy tych gier nie zapomnę.
Acha, no i moja ulubiona - Army Men: Sarge's Heroes - teraz ta gra jest uważana za niegrywalną, ale swego czasu straciłem przy niej dłuugie godziny. Ech, wtedy to się grze wiele wybaczało, a i grafika wydawała się być "nowoczesna"... teraz natomiast wszystkie gierki są kalką samych siebie i taki CoD:G, BF4, Crysis 3 czy inne AAA są po prostu nudne i wolę grać w Banished czy Europa Universalis IV...
Zgłoś
cola1111 2014-03-15, 17:02 12
W około 2 minucie filmiku autor mówi, że 20lat temu przeciętny Polak, żeby kupić nową PS1 musiał wydać więcej niż jedną swoją wypłatę. ok tak było, ale dzisiaj nie jest lepiej. Ile kosztuje nowe PS4? ponad 1700zł to więcej niż niejeden z nas zarabia ;( 20lat minęło a Polacy dalej są ''murzynami'' Europy. Śmiejemy się z murzynów a niczym oprócz koloru się od nich nie różnimy.

Cola
Zgłoś
adam89pl 2014-03-15, 17:31
a za następce xboxa będziesz musiał wydać ponad dwójkę i jest słabsza od ps4 fanboy mode on
Zgłoś
K................u 2014-03-15, 17:51 2
Drodzy Sadole są tu jacyś znawcy gier na PS 1. Otóż chodzi o grę (na 2 osoby) gdzie chodziło się mehem(robotem) 1 gracz miał niebieskiego drugi czerwonego i chodziło o zniszczenie drugiego, ale na dodatek każdy mógł sobie przyzywać na mapę pojazdy takie jak czołgi , wieżyczki , były również na mapie bonusy w postaci broni. Kojarzy ktoś może tytuł tej gry ?
Zgłoś
jason_grey_77 2014-03-15, 18:44
Na gwiazdkę '94 sprowadzenie tego cuda+2pady+ridge racer i tekken (chyba) kosztowało starych 17 000 000 (1700 po denominacji). Po pol roku umiałem podmieniać płyty. Rok później rzuciłem szkołę ... gram do dziś (colin, GT, resident)
Zgłoś
Akki11 2014-03-15, 18:51
@up
podpinam się pod pytanie, jeśli jest to gra w której mogłeś albo latać albo zmienić się w latającego mecha to grałem ale nie pamiętam nazwy. Dało się chyba produkować czołgi (i chyba super czołgi) i samoloty i super samoloty (bombowce?).
Zgłoś
=CAMEL= 2014-03-15, 19:35
2:05 hahaha to się kurwa nazmieniało, zwłaszcza jak popatrzymy na to że ps4 nadal kosztuje więcej niż zarabia przeciętny Polak w miesiąc
Zgłoś
kih0n 2014-03-15, 20:15
@KozaZMeczetu i @Akki11

Future Cop: LAPD?

z tego co kojarze to ja grałem w to na PC, nigdy nie miałem konsoli poza segą saturn
Zgłoś
las84500 2014-03-15, 20:33 6
PSX. Łza się w oku kręci. Playstation Magazyn z demami, wycieczki na giełdę jeszcze na Grzybowskiej, później na stadion X lecia, mody na sprzętowym Action Replayu, klejone pady, zarywane nocki i dnie, totalne olanie szkoły. FFVII, porobione licencje w pierwszym GT, Residenty, 10-minutowe demo pierwszego GTA katowane do porzygania się. Przewaliłem na niej w dwa lata ponad setkę gier (kiedyś zrobiłem spis). I choć miałem ją relatywnie krótko to wspominam ją chyba najlepiej ze swoich konsol choć w sumie zatrzymałem się na etapie modowanego na port USB i VGA Dreamcasta i PS2 fat z twardym dyskiem i toną scenowego stuffu, które obie mam do dziś. Dziś zwyczajnie człowiek już nie ma czasu na ostre granie, choć paradoksalnie chyba na dniach w końcu się zbiorę na zakup jakiejś PS3 w proszku do samodzielnego postawienia jej na nogi tylko dla GTA 5 bo chyba się nie doczekam wersji na PC.
A ponad tym wszystkim wisi duch PSX, od którego na serio to wszystko się zaczęło.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
swierszczul 2014-03-15, 22:34
Ja miałem to szczęście, że mojej się PS gdzieś walał w szafce, to zabrałem, wczoraj własnie popierdzielałem w Crashu na dziku Dobra gra na PS, która mi zapadła w pamięci i którą de facto też mam, to Skull Monkeys, zna ktoś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów