18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
albineek 2014-03-15, 22:43
jak dostalem PSX'a to nie mialem nawet u siebie w miescie z kim sie na gry wymieniac poza jedna osoba ;| ale jak juz w koncu w rece wpadl mi Metal Gear Solid..nie potrzebowalem przez jakis czas zadnej innej gry... ile razy sie zerwalem ze szkoly zeby sie uczyc kombosow w tekkenie..ahh jakie to byly czasy...
Zgłoś
Herba 2014-03-15, 23:09
KozaZMeczetu napisał/a:

Drodzy Sadole są tu jacyś znawcy gier na PS 1. Otóż chodzi o grę (na 2 osoby) gdzie chodziło się mehem(robotem) 1 gracz miał niebieskiego drugi czerwonego i chodziło o zniszczenie drugiego, ale na dodatek każdy mógł sobie przyzywać na mapę pojazdy takie jak czołgi , wieżyczki , były również na mapie bonusy w postaci broni. Kojarzy ktoś może tytuł tej gry ?

Czyżby chodziło o WarGames : Defcon 1 - N.O.R.A.D. ?
Co do gier z tamtego okresu, z łezką w oku wspominam pierwszego Resident Evil'a, Crash Team Racing, Spyro, TOCA Championship Racing, MediEvil.. długo by wymieniać.
Zgłoś
Dabog 2014-03-15, 23:22
Trzeba było użyć jeszcze większej ilości ozdobników
Zgłoś
faba 2014-03-15, 23:26
Żeby było śmiesznie Pegasus jest podróbką NES-a

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy skurwysynie!"
Zgłoś
gimi84pl 2014-03-15, 23:40
książeczki z gier ze snesa i psx będą kiedyś wiele warte
takie trofea z przed czasów trophy

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
harinezumi 2014-03-15, 23:55
Piękny temat:) Pamiętam jak u kumpla w piwnicy 38 godzinny maraton z Gran Turismo robiliśmy:) Wszystkie trasy każdą furą ... ech ... czemu człowiek tak bardzo szybko chciał być dorosłym....
Zgłoś
poetanapalmu 2014-03-16, 2:26
blagam powiedzcie jak sie nazywa ta gra w 4:45. pamietam ze jak w nia gralem to sralem po gaciach.
nie wspominajac juz o filmiku wstepnym :O
Zgłoś
DonBaszajote 2014-03-16, 5:06
Może ktoś pamięta. Była taka gra na PSX, w której biegało się jakąś dupeczką po kanałach w Japonii chyba i uciekało się przed jakimś zombie lub coś w tym stylu, który wyskakiwał naglę zza ściany itp. Była to gra z widokiem z pierwszej osoby. Z tego co pamiętam, to był jeden przeciwnik na całą mapę i nie mogło się go dojebać, jedyną bronią była spierdolka z kanału czy innych lochów. Strachałem się fest grając w to, choć ogrywałem ten tytuł bardzo mało, bo ryła beret bardziej niż pierwszy SH. Jeśli ktoś zna ten tytuł, to prosiłbym o odpowiedź tutaj lub na PW. Za temat browar, wiadomo.
Zgłoś
las84500 2014-03-16, 9:32 1
swierszczul napisał/a:

Ja miałem to szczęście, że mojej się PS gdzieś walał w szafce, to zabrałem, wczoraj własnie popierdzielałem w Crashu na dziku

Masz tu porannego Crasha na świniaku

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
swierszczul 2014-03-16, 13:04
las84500 napisał/a:

Masz tu porannego Crasha na świniaku Obrazek

Haha, tak jest! Pamiętam za gówniarza ile czasu się spędziło, żeby wszystkie skrzynki zdobyć, co mu na końcu na łeb nie spadną
Zgłoś
tomek24ster 2014-03-16, 13:04
łezka w oku się kręci, eh
Zgłoś
Torghal 2014-03-16, 13:05
Niesamowity sprzęt. Mam do dzisiaj działającego PSX, a pady służą mi do dzisiaj przy graniu w najnowsze tytuły na PC dzięki przejściówce kupionej na allegro za 5 zł!

Te pady są rewelacyjne, niezawodne i niezniszczalne. Jak ktoś mi chce powiedzieć, że pad od xboxa jest lepszy od dualshocka, to pokazuję mu swoje już prawie 20-letnie egzemplarze, rzucam nimi o ścianę i martwię się czy nie zostanie mi dziura w ścianie. Swoją drogą, tyle razy co one lądowały o ścianę, podłogę itd. to naprawdę majstersztyk technologiczny, że po latach intensywnego rzucania dalej działają ;P
Zgłoś
maoRys 2014-03-19, 10:54
wydalem na swojego cala moja wyplate listonosza:) dzis mam jeszcze 2 dzialajace psx i oczywiscie kazda kolejna konsole od sony:) tylko czasu nie ma zeby sobie pograc...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów