📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te łazęgi to głupawe, prowadzą dyskusje jak zaprogramowane roboty. Ktoś im nawciskał tekstów i ta zdarta płyta powtarza się bez celu. Trochę to telemarketing przypomina...
Ten standardowy tekst: "(ale) biblia mówi" czyli brak argumentów u wypranych mózgów przekuwany na kurwa żelazny argument ...
Na tej zasadzie można ich dowolnie kontrować czymkolwiek np takim megawężem nr 9 wyciągniętym na szybko z dupy
Na tej zasadzie można ich dowolnie kontrować czymkolwiek np takim megawężem nr 9 wyciągniętym na szybko z dupy
autor filmu w bardzo przemyslany i inteligentny sposób pokazał tym sekciarzom dokładnie to co oni pierdolą ludziom. w sumie to zadając mu pytania o dowody , tak jakby dokonali samozaorania, ale musialiby miec troszke wiecej inteligencji niz ma ziarenko ryżu żeby zrozumiec analogie
Wystarczy powiedzieć. - Dziękuję nie jestem zainteresowany.
A nie odpierdalać jakieś farmazony.
Aczkolwiek kolega przyjął Panie w rozpiętym szlafroku. A pod spodem jedynie moher rodzimy.
Aczkolwiek kolega przyjął Panie w rozpiętym szlafroku. A pod spodem jedynie moher rodzimy.
Nie lepiej po prostu powiedzieć żeby spadali na chrzan?
Uuuuu spławie jehowych nagram i wrzucę na sadola... żeby to chociaż kurwa śmieszne było od samego początku bo po megawonszu już przestałem oglądać.
Jedni z wypranymi mózgami a i drugi nie odbiega...
większy od mega węża jest megapytong 10- to jest dopiero przeskurwiel-jak ostatnio zachwiałem swoją wiarę pod wpływem alko to mi tak wpierdolił że tydzień się w pracy pokazać nie mogłem.uwielbiam cię megapytongu!
nie trudno się domyśleć że ma mikro penisa i cały czas o nim nawija
dostał do łaba przez to
dostał do łaba przez to
alogram napisał/a:
Uuuuu spławie jehowych nagram i wrzucę na sadola... żeby to chociaż kurwa śmieszne było od samego początku bo po megawonszu już przestałem oglądać.
Rozwiąże twoją zagadke gwiazdo i to nie ja występuje w tym filmiku , delikatny problem z samodzielnym myśleniem masz więc ta wskazówka będzie dla ciebie wystarczająca.
Chuj a nie świadkowie jehowy, im nie wolno dotykać telefonów, a Baba trzyma komórkę
Śmianie się z Jehowy jest już nieśmieszne. Niczym się nie różnią od innych wiar, robią to co każe im góra.
woytasw napisał/a:
Wystarczy powiedzieć. - Dziękuję nie jestem zainteresowany.
Riossaka napisał/a:
Śmianie się z Jehowy jest już nieśmieszne. Niczym się nie różnią od innych wiar, robią to co każe im góra.
Kurwa jacy obrońcy Jehowcow... WY pewnie dymacie te babcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów