📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mam nadzieję, że nie chodzi o pogodynkę z wąsem
w dodatku fan muzyki weselnej
w dodatku fan muzyki weselnej
Niezły ruch
EDIT: Skrypt blokuje użycie nazwy znanego serwisu, o którym wspomniałem.
Niezły ruch
Wkurwia mnie nowa moda wrzucania tekstu w obrazkach. Jebany kffejk.
Ty byś pewnie zrobił zdjęcie telefonem obrazu na monitorze
calasty napisał/a:
@Bendar
Nie znasz się - fotę monitora od dawna robi się zenitem,potem wywołujesz zdjęcie i skanujesz je w dużej rozdzielczości po czym ten skan rzucasz rzutnikiem na białą ścianę i dopiero wtedy robisz zdjęcie cyfrakiem. Potem już tylko podwajasz rozdzielczość zdjęcia,przerabiasz na BMP,drukujesz,malujesz na brystolu przy użyciu akryli,walisz fotę niskiej rozdzielczości komórką,zamieniasz na czarno-biały i wtedy wrzucasz na portal. Po wyostrzeniu.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@androgenius
Zapomniałeś o balansie bieli i nie napisałeś, że w kwestii malowania akylówką obowiązkowy jest tzw bodypainting czyli malowanie za pomocą różnych części ciała jak stopa czy łokieć.
Zapomniałeś o balansie bieli i nie napisałeś, że w kwestii malowania akylówką obowiązkowy jest tzw bodypainting czyli malowanie za pomocą różnych części ciała jak stopa czy łokieć.
calasty napisał/a:
@Bendar
Tak, kurwa i kazałbym ci przepisać ręcznie.
Bodypainting to malowanie na ciele a nie częściami ciała.
Ja pierdole.
HardCore will never DIE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów