Czemu się czepiam ? Bo prędzej czy później i tak złapią takiego debila, który szasta kasą na lewo i prawo, a jedyne co robi to tylko afiszuje się bogactwem...
O najlepszych nie usłyszymy nigdy, bo mają poukładane w głowie na tyle, że kasa im nie zawróci w głowie, a także żyją jak zwykli ludzie (tylko z odpowiednią liczbą Bitcoin'ów, które sobie odkładają ;>) - przez to najtrudniej jest do takich trafić - i to tacy mnie fascynują, a nie jakiś matoł jak ten powyżej... ;f
ehh... dupa, a nie Haker - zwykły złodziej tylko, że kumaty w socjotechnice i łamaniu zabezpieczeń (W sumie, metasploit polega tylko na wybraniu odpowiedniego exploita, wykorzystującego luki w zabezpieczenaich danego softu - nie jest to żaden wyczyn)
Czemu się czepiam ? Bo prędzej czy później i tak złapią takiego debila, który szasta kasą na lewo i prawo, a jedyne co robi to tylko afiszuje się bogactwem...
O najlepszych nie usłyszymy nigdy, bo mają poukładane w głowie na tyle, że kasa im nie zawróci w głowie, a także żyją jak zwykli ludzie (tylko z odpowiednią liczbą Bitcoin'ów, które sobie odkładają ;>) - przez to najtrudniej jest do takich trafić - i to tacy mnie fascynują, a nie jakiś matoł jak ten powyżej... ;f
Dokładnie! Dodam też że na bitcoinach można było zarobić w ostatnim miesiącu około 150%
Fejk nie Fejk... Ale jednego można się nauczyć... (Dla tych co nie wiedzą )
Nigdy nie logować się na żadne konta/pocztę/do banku itd jak masz dostęp do darmowego WiFi.
Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten filmik jest zrobiony dla ludzi, żeby widzieli jak łatwo ich jest okraść... Serio wierzysz, że oni kurwa cały czas mają ten wóz, co kupowali na tym filmiku (chyba lotus)...
Bitch Please...
Sami kurwa znawcy i eksperci, ale już kurwa pomyśleć, to nie łaska...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów